Sayfa 58/215 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon
Arama sonucu : 1719 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Temel Analiz 3.0

1. Gunaydin

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bende topigi okudum sayın Drizm'e tesekkur ediyorum, kıymetli bilgileri için . Diğer arkadaşlara da tabii.Bir sorum olacak , iki programdan birini seçmek zorunda kalırsak hangisini seçmeliyiz ?

3.  Alıntı Originally Posted by kurtonder Yazıyı Oku
    Topiği açıldığı günden bu yana sessizce takip ediyorum..Sn.DRİZM 'in yazdığı herşeye %100 katılıyorum.Queenstock'u ve bahsedilen yöntemleri de biliyorum.Emin olduğum tek şey var.Bu forumun diyelim ki 8000 üyesi var..8000 kişiden 1 kişinin bile bu yöntemlerden herhangi birini uygulama sabrını,cesaretini gösteremeyeceğine eminim...Hele ki şu an 70 lerden 110 endekse gelen ve herkesin kazandığı ,herkesin kendini prof. görmeye başladığı bu ortamdan (hadi belki biraz daha yükselebilir borsa ama..) endeksin tepetaklak düşmeye başlayacağı günlere geldiğimiz zaman (ki o zamanı bilmiyorum )ne burada ne başka yerlerde herhangi bir yöntemi uygulayabilecek 1 kişi bile kalmayacak,çil yavrusu misali dağılacaklardır.Bunu nereden mi biliyorum? 2001 ve 2008 krizlerindeki panik psikolojisini dibine kadar görmüş biri olarak yazıyorum.Yönteme söyleyecek lafım ise olamaz..Ama bunu bırakın yılları ,3 sene bile uygulayabilecek bir babayiğit yok bence..:-)
    Sayın kurtonder ;

katkınız için teşekkür ederim. Eğer bir sorun olmayacaksa ve uygulamaya devam ediyorsanız tecrübeleriniz hakkında biraz bilgi verebilirseniz izleyenler için aydınlatıcı olur diye düşünüyorum.

Saygılarımla..

4. Ben yapabilirim 3 sene robotlara parayi emanet ettim hala daha parayi robot yonetiyor.

Robotunuza guvenmeden dayanabilmek cok cok zor.

Bu yuzden once guven lazim
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

5.  Alıntı Originally Posted by kolki Yazıyı Oku
    Bende topigi okudum sayın Drizm'e tesekkur ediyorum, kıymetli bilgileri için . Diğer arkadaşlara da tabii.Bir sorum olacak , iki programdan birini seçmek zorunda kalırsak hangisini seçmeliyiz ?

eğer kullanacağınız program queenstocks, fasweb, stockeys hatta matriks ise hepsi verilerini finnetten aldığı için aynı sonuçları alırsınız, ama ideali bilmiyorum.

Queenstocks un avantajı kendi fikirlerinize göre formül oluşturup geçmiş getiriler hakkında önemli istatistik bilgileri vermesi. Yoksa iş yatırım sitesinden ücretsiz olarak ta verileri bulabilirsiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by DRİZM Yazıyı Oku
    Sayın kurtonder ;

katkınız için teşekkür ederim. Eğer bir sorun olmayacaksa ve uygulamaya devam ediyorsanız tecrübeleriniz hakkında biraz bilgi verebilirseniz izleyenler için aydınlatıcı olur diye düşünüyorum.

Saygılarımla..
    Sn.DRİZM....Ben de benzer bir yöntemi (kendimce farklı kriterler eklenmiş haliyle) bir süredir şurada http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=2431&page=18 deneme amaçlı uyguluyorum..Mümkün olduğunca yaptığım işlemleri de paylaşmaya çalışıyorum...Şansıma endeksin yükseldiği döneme denk geldi bu uygulama...Totalde ya endeks kadar ,ya da azıcık üstünde getirim vardır sanırım..Burada getiriden çok bu işe ne kadar süre ile sabredeceğimi merak ediyorum..Çünkü bu iş sabır ve disiplin istiyor..Örneğin disiplinli olmasaydım endeksin yükselişine hiç katılmayan Boluc hissesini çoktan satmış olmalıydım..Sırf sisteme uymak adına satmıyorum...Fakat endeks düşüşe geçtiğinde ne yapacağımı hakikaten bilmiyorum..O anki psikoloji nasıl olacak yaşayıp göreceğiz..Çünkü bu sistemde stop yok..Sırf deneme amaçlı ,portföyümün küçük bir bölümü ile başladığım bir iş...Yaşayarak göreceğiz ,öğreneceğiz bu tür yöntemlerin ne kadar uygulanabilir olduğunu..

7.  Alıntı Originally Posted by kurtonder Yazıyı Oku
    Sn.DRİZM....Ben de benzer bir yöntemi (kendimce farklı kriterler eklenmiş haliyle) bir süredir şurada http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=2431&page=18 deneme amaçlı uyguluyorum..Mümkün olduğunca yaptığım işlemleri de paylaşmaya çalışıyorum...Şansıma endeksin yükseldiği döneme denk geldi bu uygulama...Totalde ya endeks kadar ,ya da azıcık üstünde getirim vardır sanırım..Burada getiriden çok bu işe ne kadar süre ile sabredeceğimi merak ediyorum..Çünkü bu iş sabır ve disiplin istiyor..Örneğin disiplinli olmasaydım endeksin yükselişine hiç katılmayan Boluc hissesini çoktan satmış olmalıydım..Sırf sisteme uymak adına satmıyorum...Fakat endeks düşüşe geçtiğinde ne yapacağımı hakikaten bilmiyorum..O anki psikoloji nasıl olacak yaşayıp göreceğiz..Çünkü bu sistemde stop yok..Sırf deneme amaçlı ,portföyümün küçük bir bölümü ile başladığım bir iş...Yaşayarak göreceğiz ,öğreneceğiz bu tür yöntemlerin ne kadar uygulanabilir olduğunu..
    Konu basliginizi takipteyim
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

8.  Alıntı Originally Posted by kurtonder Yazıyı Oku

Sayın kurtonder ;

Topiğinizin linkini bloğumda vermiştim :

http://www.formulanaliz.com/2017/08/...-analiz-3-0-2/

Bu arada izin verirseniz şunu ekleyeyim : Formül yatırımında zaman stopu kullanıyoruz çünkü 3 ay dolduğunda portföy yenilemek kurallardan biri.

Bu yöntemi nasıl öğrendiğinizi ve hisse seçiminde nasıl bir program ya da yol izlediğinizi de paylaşır mısınız bir mahsuru yoksa ?

Sayfa 58/215 İlkİlk ... 848565758596068108158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •