Sayfa 262/964 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    TEKNİK BİLGİ...

Ayın 15 de ŞİRKETİN HİSSE sayısının 1/4 GK günü salonda olamayacağı için GK 1 ay sonraya ertelenir...

HOCALARINIZIN kafası çalışmaz bu teknik bilgilere...

aylardır yırtındılar GK yapacağız dediler GK kaçgün kaldı kıçlarını bile kaldırmıyolar... 1 kelime bile GK katılın mesajı bile yazmıyolar...

İNŞALLAH GİZLİ neferlerinin oyuncağı olduklarını anlarlar...
    anlama özürlümüsün zeynep tümerde zaten yüzde 72 var biz gitmesekte çoğunluk sağlanıyor neden anlamak istemiyorsun.

2. şefaat 1001 rumuzlu yavan adam, sen katıl şu GK da... İSTANBUL havası çek zil çalmadan...

sen sor 2016 yılı finansal tabloları inceletmek için seçtiğiniz BAĞIMSIZ DENETÇİNİn hangi GK güvenoyu aldığını...

bi işe yara...

3. offf offf nerenizle okuyosun...

BLOKELER kalksın KALKMASIn toplam hissenin 1/4 GK günü salonda yoksa ERTELENİR...

AZLIK jakkınız toplam hisse adeti üzerinden hesaplandı... 500 küsür milyonun 1/4

Alıntı Originally Posted by hasson34 Yazıyı Oku
    Bakınız bu dediğiniz olursa ve Evet hocaları liderliğinde bunu görememişler ise işte o vakit sizi tbrk. edeceğim. Ancak şimdi erken. Şimdi sizin 2 iddianız var. 1. si blokeler kalkmamış. 2. blokeler kalkmadığı için 1/4 çoğunluk sağlanamayıp GK nın bir ay sonraya ertelenmesi. Yani bunlar önemli mesele. Bir avukat bu dediklerinizin hesabını yapabilmeli. Bekleyelim ve görelim. Doğrusu özellikle blokelerin kalkmadığı konusunda yanılırsanız sizi zaten pek gale almıyordum bundan sonra da asla almam. Ama haklı çıkarsanız doğrusu hakkınızda biraz düşünüp sonra karar vereceğim. Benim temennim Avukat eşliğindeki oluşumun hamleleri hesaplayıp yapmış olmaları yönündedir. Bekleyip göreceğiz. YTD

4. çok ekmek yiyip çokkkkk dün yapıştırdığım ANONİM ŞİRKETLER GK yönetmenliğini okuman lazım...

seni eğitemem ... senin kafa basmıyor...

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    anlama özürlümüsün zeynep tümerde zaten yüzde 72 var biz gitmesekte çoğunluk sağlanıyor neden anlamak istemiyorsun.

5. Blokeler kalkmış ise hissenin 1/4 ü orada olur. Z.T orada olur. hasta mısın nesin. Bloke kalksın ve G.K için 1/4 ü Z.T. orada olmayıp temsil etmesin bak gör o zaman kayyum yolu nasıl da netleşiyor. İşte burada sen de saçmaladın şimdi. Bloke kalkmışsa o oraya gelecek NOKTA ytd

6. Avukat mı 300 kişinin avukatı daha GK dilekçesine SPK nın istediklerini yazamayan avukat mı...

OLAĞANÜSTÜ GK yapacam diyip OLAĞAN GK yaptırmak için milletten vekalet toplayan mı

Bakınız bu dediğiniz olursa ve Evet hocaları liderliğinde bunu görememişler ise işte o vakit sizi tbrk. edeceğim. Ancak şimdi erken. Şimdi sizin 2 iddianız var. 1. si blokeler kalkmamış. 2. blokeler kalkmadığı için 1/4 hisse sayısı sağlanamayıp GK nın bir ay sonraya ertelenmesi. Yani bunlar önemli mesele. Bir avukat bu dediklerinizin hesabını yapabilmeli. Bekleyelim ve görelim. Doğrusu özellikle blokelerin kalkmadığı konusunda yanılırsanız sizi zaten pek gale almıyordum bundan sonra da asla almam. Ama haklı çıkarsanız doğrusu hakkınızda biraz düşünüp sonra karar vereceğim. Benim temennim Avukat eşliğindeki oluşumun hamleleri hesaplayıp yapmış olmaları yönündedir. Bekleyip göreceğiz. YTD

7. Tezlerinde haklı isen mantıklı konuştuğunu varsayacaktım ancak blokeler kalktığını varsayıp 1/4 hissenin toplanmama olasılığını söyledin ya sana daha nasıl katılabilirim ki. Z.T şirketi neden ateşe atsın ki ? YTD

8. Hocam zaten geliyor... ZT yönetim kurulu üyesi olacak... ama bunu ilk GK yapmıyacaklardır... Zaten adamlarda şuan 142 milyon - KY da 40-50 milyon... sizleri alaşa ederler... bunu ilk GK da yapmazlar be cancağzımım...

çok okuman lazım...

sen daha GK için düzenlenen belgeyi bile okumamışsın...
    Blokeler kalkmış ise hissenin 1/4 ü orada olur. Z.T orada olur. hasta mısın nesin. Bloke kalksın ve G.K için 1/4 ü Z.T. orada olmayıp temsil etmesin bak gör o zaman kayyum yolu nasıl da netleşiyor. İşte burada sen de saçmaladın şimdi. Bloke kalkmışsa o oraya gelecek NOKTA ytd

Sayfa 262/964 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •