-

Originally Posted by
esiyok
kendine hayrı olmayanın başkasına ne hayrı olur, sen başkalarının parasını korumayı bırak, kendi insanlığını koru önce ;)
umarım soda çok kazanırsın sodayı sattım en kuvvetlisi TRKCM gerçekler acıdır sende yok gerçi o da sürünüyor sıkıntılı.
-
soda,anacm,trkcm en iyi çeyrek bilançoyu trkcm açıkladı gerçekleri yazınca ağrına gitmez umarım.
-

Originally Posted by
anadolulu alp
umarım soda çok kazanırsın sodayı sattım en kuvvetlisi TRKCM gerçekler acıdır sende yok gerçi o da sürünüyor sıkıntılı.
anadolu cam, trakya cam, şise, soda.. portföyümde hepsinden var ama şuanda ağırlık sodada.. bide denizli cam vardı, dün ve önceki günkü patlamadan sonra çıktım bir kısmını 
sanada trakyada bol kazançlar..
-
#ANACM - BU HİSSEDE BOLLİNGER'İ TAKİP EDEN BÜYÜK İHTİMAL MALI ÜSTTEN ELİNDEN ÇIKARDI VE FİBO SEVİYELERİNİ TAKİP EDİYOR...AYRINTILI ANLATIM
-
-

Originally Posted by
ocean1987
#ANACM - BU HİSSEDE BOLLİNGER'İ TAKİP EDEN BÜYÜK İHTİMAL MALI ÜSTTEN ELİNDEN ÇIKARDI VE FİBO SEVİYELERİNİ TAKİP EDİYOR...AYRINTILI ANLATIM

Görünen o ki belirttiğiniz kritik bölgede devam edecek. Bedelsiz bu kağıda başlarda güç katmış gibi göründü ancak şu kozalakların yarattığı suni düşüş sonrası beli doğrultamadı. Hisse bizim gibi hissedarlara yıkılmış görünüyor.
-
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri