Sayfa 758/997 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Dipçik gibim olmak lazım, bunnar ''HÖT'' deyince ahanda...

Tayfasından...

Sağa sola epeyce saydırdık, bi de cafeye bakıp zıbarayım bari...

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bir araba içi geçmişlen, bu sofra batar!
    Önceden ne hareketliydi bura, acaba bir okutup üfletsek mi ? Olmadı kurşun döktürelim ?

Sayın Güneysu arada uğrar köşe masada olurdu şimdi gizli gizli mi geliyor biz goremiyoruz , ay sonuna mı hazirlaniyor acaba ?
    Sayın Bikmisbroker sofrayı açtı bir gitti gidiş o gidiş bir daha yok Gerçi başka ortamdan konuşuyoruz ama olsun insan burada da görmek istiyor..

Amma yazdım gece gece.. Saat 4 gidip TV izleyip uyuyayım bari daha sabah kalkip kutsal pazari yaad edeceğiz..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Önceden ne hareketliydi bura, acaba bir okutup üfletsek mi ? Olmadı kurşun döktürelim ?

Sayın Güneysu arada uğrar köşe masada olurdu şimdi gizli gizli mi geliyor biz goremiyoruz , ay sonuna mı hazirlaniyor acaba ?
    Sayın Bikmisbroker sofrayı açtı bir gitti gidiş o gidiş bir daha yok Gerçi başka ortamdan konuşuyoruz ama olsun insan burada da görmek istiyor..

Amma yazdım gece gece.. Saat 4 gidip TV izleyip uyuyayım bari daha sabah kalkip kutsal pazari yaad edeceğiz..
    Bunnar gizli gizli ''IRAKI SOFRASI BİZANSA'' bizi davet edecekler, onun hazırlığı!

Ölü götünden yaş, Bizanstan bir bok olmaz!

Reha GAYA, dötösözü..

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bunnar gizli gizli ''IRAKI SOFRASI BİZANSA'' bizi davet edecekler, onun hazırlığı!
    Güzel bir temenni ama sanki durum öyle değil gibi Sayın Bikmisbroker bildigim kadarıyla uzaklarda ülke sınırları dışında , Sayın Güneysu 'da ogün sizin hazırlık yaptığınızı yazmıştı burada

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    FB.C.Bursa
    Gönderi
    838
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Güzel bir temenni ama sanki durum öyle değil gibi Sayın Bikmisbroker bildigim kadarıyla uzaklarda ülke sınırları dışında , Sayın Güneysu 'da ogün sizin hazırlık yaptığınızı yazmıştı burada
    Irakı Sofrası için engel olduğunu düşünmüyorum.

Irakı Sofrası Ganada yapılsa, Sınır tanımaz Irakıcılar katılır bence.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    FB.C.Bursa
    Gönderi
    838
    Ganada'dan önce Istanbul toplantısı yapılırsa daha bi iyi olur tabi.

Sayfa 758/997 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •