Sayfa 214/690 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon
Arama sonucu : 5519 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2. Batı cephesinde yeni bir şey yok. Aynı tas aynı hamam.

70bin alış var 54'te.. satış 5 bin küsür..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

4.  Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    70bin alış var 54'te.. satış 5 bin küsür..
    54 taban oldu. Bu kadar alış varsa birileri bir koku almış demektir. Beklenti oluşuyor demekki. Bi de şu Cenk efendinin gönlü olsa yükseliş başlayacak. 5 senedir kız gibi nazlanıyor.

Alıntı Originally Posted by ykselbey Yazıyı Oku
    54 taban oldu. Bu kadar alış varsa birileri bir koku almış demektir. Beklenti oluşuyor demekki. Bi de şu Cenk efendinin gönlü olsa yükseliş başlayacak. 5 senedir kız gibi nazlanıyor.
    Birşey olduğu yok,umutlanmayin...

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

6. ESEM tahtasının bu şekilde devamlı alıcı ve satıcı tarafındaki canlılık umutlarımızı korumamıza neden oluyor. Beklemedeyiz..

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    ESEM tahtasının bu şekilde devamlı alıcı ve satıcı tarafındaki canlılık umutlarımızı korumamıza neden oluyor. Beklemedeyiz..
    Sen de haklısın venedik kardeş.çıkmadık candan umut kesilmezmiş...düşüşten sonra 3 yıl mı geçti ne...halen daha bekliyoruz.ben de şahsen umudun zerresi yokta...işte ne yapacaksın...

Öbür köydeki arkideş lot resmini paylaşmış,,,komik adam ya....varsa bir bildiğin çık ortaya şöyle,böyle de....bekleyin de bekleyin...biz zaten mafolmuşuz,bekliyoruz...senin demenle bekleyecek değiliz...sen yenilerine akıl ver...bana hiç güvenilir bir zat gelmedi açıkçası....daha önce yazdım burada,telefonla görüştüğüm bana kardeşim diyen zat beni ne hale getirdi?????Herkesin aklı kendine....

Sayfa 214/690 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •