O zaman yarýn iþ nihayete kavuþur diyebiliriz.Pazar çýkaran pteside çýkarýr(mý)? Son gün zaten yarýn deðilmi?
O zaman yarýn iþ nihayete kavuþur diyebiliriz.Pazar çýkaran pteside çýkarýr(mý)? Son gün zaten yarýn deðilmi?
Perþembe veya Cuma bekliyorum ben. Ýlla son gün onaylanacak diye birþey yok. Sarkma olabilir.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben salý yý bekliyorum
zorunlu çaðrýya katýlmasak ne olur? zaten piyasada çok az lot var. onlarda çaðrýda verirse, elimde sadece benim hisse kalmýþ olsa, ne olur? Bilmediðim için soruyorum. Demirören de borsadan cýkmak istiyorum dese..
Bu hafta bizim haftamýz olacak gibi... hadi hayýrlýsý...
Gazeteyi aradým gazete hissesinin %93 ü kendileri þeymiþ.sadece %6 bizlerdeymiþ.böyle olursa þirket hisseleri yukarý taþýmak istemez mi?
Çaðrýda hisseleri vereceðim.Ama bir süre yatay gittikten sonra operasyon yapýlma ihtimali çok yüksek.Kuþlu sitede Dgzte pazarlayan hiç görmedim.Operasyonla yükselttikten sonra ne hikaye uydururlar bilmiyorum.Artýk kanal d nin karþýsýndaki arsaya otel mi yaparlar,
Veya baþka bir hikayemi uydururlar bilmiyorum.Veya Demirören borsayla ilgilenmiyorsa bu dediklerimin hiçbiri olmayadabilir.Kottan çýkartmak da isteyebilir.
Yer Ýmleri