Sayfa 181/650 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Ben de meraktayım % 10 yaparmı vertu bu haberle yarın renkli olur mu ki acaba
    yıllar öncede senden daha komik adamlar vardı !3,40-50 den 3,80 4,00 yaklaşıyordu bu admalar 7-8 olacak yazıyordu!Sonra onlar böyle yazdıkça senet aşağı aşağı geliyordu ))Uzun lafın kısası o kadar acınacak duruma düştüler ki iştirak sermaye arttırımına katılabilme adına dahi nakitleri olmadığına anlaşmalı blok senet satışına yöneliyorlar vertuda az be az derinliği olduğuna ve iştirakleri olduğuna!

2. Manipülasyon var mi yok mu muallak. Sadece Mobiu oldugunu iddia ediyor. Yazdıkları dogru değil belki içeriden olan kasıtlı tetikçi olarak kullanilan kendisi.. Vertu ortaklığıni artırmış enda enerji ye.. olay bu kısaca.. Vallahi ben pirim ustayım gilan demedim.. Çok yükselecek saldırın demedim. Mobiu yu dinleyin ölü eşek fiyatına verin.. 2 3 ay geçmeyecek bile size nasıl komik yonlendirme yaptığını görürsünüz.. Haber kötü bir haber değil yalnız.. Sermaye istirakine katılım aksine iyi bunu bilin

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Son gelen habere göre sermaye artırımına katılacakları için hisse satmış olabilirler.belki sesli düşünüyorum..Devamı gelirmi satışın tam muamma...Ytd.
    Vertu nun kendi ederi bile 131 milyon su an sayın Hujman.. 66 milyonluk artırıma da % 28.62 kadar katilacak. 3.12 lerden niye düştü vertu satış yaptığı için ben endişe etmiyorum iştirak paraları hazırlandı 2 3 ay önce.. Yumurta kapıya gelince dusunmez adam bu işi.. düşündüğünüz gibi bir satışa kalkışsa fiyat 2 lerin altına gelir.. Oysa onlar 3 lerden görmüştü bu işi 2 3 ay önce...Fiyat düşecek diye yorum yazmak size değil laf.. Mobiu ya.. vebal almaktır.. Satmıyor kendi sattırdığı insanların vebalini alıyor.. Görürsünüz sonra kim tetik kim manipulator..

4. Sn Zafkanka
    Elimde 5.**lardan beri yani elimde . 2016 dan beri. 2.yıl bitmesine az kaldı. Ben şunu gördüm. Her zaman alttan aldırıyor. Senedi kaptiracam diye bir şey yok. Onun için piyasada dolaşımı çok artıyor. Bu düşüşü 3.12 diye kisitlarsak benim gibi 5**lerden alıp bekleyenlerin parasını ordan mi çıkarıyor. Gerçi satmadık da neyi çıkaracak.

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Zafkankamısın ne sin değnekçisin bu senet manüpültörünün, yalancısın da ben kimseye satın demiyorumda sen sıkıştıkça vebal alıyorsun bak senin %10 yukarı yaparmı yazın bile spk lık suç ona göre! yönlendirmeye girer ! Elbet bir gün yükselecek inşallah tepki verecek!
    Ytd.Değildir

6.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    Zafkankamısın ne sin değnekçisin bu senet manüpültörünün, yalancısın da ben kimseye satın demiyorumda sen sıkıştıkça vebal alıyorsun bak senin %10 yukarı yaparmı yazın bile spk lık suç ona göre! yönlendirmeye girer !
    Ytd.Değildir
    yapacak demedim iyi mi haber dedim sende kötü olduğunu iyi olmadığını yazdın bana bakarak kimse mal almasın sana bakarak ta satmasın.. saygılar vesselam

7.  Alıntı Originally Posted by lucky26 Yazıyı Oku
    Sn Zafkanka
    Elimde 5.**lardan beri yani elimde . 2016 dan beri. 2.yıl bitmesine az kaldı. Ben şunu gördüm. Her zaman alttan aldırıyor. Senedi kaptiracam diye bir şey yok. Onun için piyasada dolaşımı çok artıyor. Bu düşüşü 3.12 diye kisitlarsak benim gibi 5**lerden alıp bekleyenlerin parasını ordan mi çıkarıyor. Gerçi satmadık da neyi çıkaracak.

HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Abi ister alın ister satın karar sizin ben de senin paylaştığın resme bakarak tarihi diplerde lafına inandım

8. Okuduğunuda anlamıyorsun sanırım.2 gün üst üste satılan malları bu sermaye artırımı için satmışlar demek diyorum!Bu da nakitleri yok durumları kötü diyorumda sen şartlanmışssın bazı şeylere!

Ytd .DEĞİLDİR.

Sayfa 181/650 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •