Sayfa 251/916 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. Hiç gider diye düşünmeden sabah 4.60 satış yazmıştım hepsi gitmiş.Kredi ile aldığım bir hisseydi süper para kazandım.Başka hisselerde görüşmek üzere.Uyvar hariç kimin hakkı geçmiş ise helal edin benden yana da helal olsun. Çok ama çok güzel kalın.

2.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Hiç gider diye düşünmeden sabah 4.60 satış yazmıştım hepsi gitmiş.Kredi ile aldığım bir hisseydi süper para kazandım.Başka hisselerde görüşmek üzere.Uyvar hariç kimin hakkı geçmiş ise helal edin benden yana da helal olsun. Çok ama çok güzel kalın.
    Hisse 4, 60 ları ne zaman gördü.ben de takipteyim ama gormedim

3.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Hisse 4, 60 ları ne zaman gördü.ben de takipteyim ama gormedim
    4,62 yi gördü

4.  Alıntı Originally Posted by sovalye3442 Yazıyı Oku
    4,62 yi gördü
    Evt görmüş de bu devre kesiciden nasıl kurtulmayı becermiş.

5. Pasta rica etsem ne durumda alan satan

6.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Hiç gider diye düşünmeden sabah 4.60 satış yazmıştım hepsi gitmiş.Kredi ile aldığım bir hisseydi süper para kazandım.Başka hisselerde görüşmek üzere.Uyvar hariç kimin hakkı geçmiş ise helal edin benden yana da helal olsun. Çok ama çok güzel kalın.
    6 olacak diye pazarladın, milletin kafasını ütüledin. Direk sıvıştın yine.
    Çapsız, karaktersiz köylü kurnazı burada, sosyal medyada elindeki üç kuruşluk hisse için türlü türlü methiyeler, hayır diyene bir araba hakaret. Seni gibi ********i bir bok biliyor sanıp atlayan garibanlar şimdi Galibin kucağında. Çok yakında burası senin *****, avradını ananlarla dolar merak etme.. bu film hep aynı...
    Anladınızmı şimdi tek kelime etmezken bu soysuz buraya damladığından beri neden ağzımı bozuyorum..

7. Sert aşağı yukarı yapar ve 6.5 civarına götürür diye düşünüyorum .. aman yüklü olmayın ve sürekli trade edin. Trende son vagonda kalmayın. Pisliğe başlarsa satış fırsatı bile vermez.. herkes için hayırlısı olsun..

8.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Sert aşağı yukarı yapar ve 6.5 civarına götürür diye düşünüyorum .. aman yüklü olmayın ve sürekli trade edin. Trende son vagonda kalmayın. Pisliğe başlarsa satış fırsatı bile vermez.. herkes için hayırlısı olsun..
    bi adam 6 olur demiş diye sovuyosunuz bi 6, 5 olabilir diyorsunuz. Alsak mı almasak mı bilemedim ki?

Sayfa 251/916 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •