Ne kadar da fakirdir sabrı olmayanlar
Borsa işte bazen olur böyle şeyler...
Dün gece Tarkan ile veda etmiştik ...anlamdırmak adına devamı olsun;
https://www.youtube.com/watch?v=VpmcCBLHtP8
Tüm dostlarıma huzurlu bir gece diliyorum.![]()
Hayat hoş gerisi boş
son 5 dk beni fena dövdün palacan harputlu hocam long pozda da olabilirdin![]()
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
artık uyanmamız lazım...hani eskiden derlerdi ya dünyada tarımda kendi kendine yetebilen bilmem kaç ülkeden biri e bugüne bakın bakan hariç her şey itha l(hatta benim bakış açıma göre o da milli değil).
aynı şekilde artık kritik,stratejik falan değiliz.adamlar kendilerine özel devletler kuruyor artık...almanya'nın çıkıyorum ulen incirlikten demesi niye bu kadar kolay oldu??? abd neden bize artık iran,venezüella,küba muamelesi yapıyor???
kimse bize muhtaç değil.suriyelilere defolun desen gitmezler artık.hastane,okul,ekmek bedava...niye gitsin adamlar???
eğer birileri aklını başına alıp osmanlının tarih mezarlığına gömüldüğünü kabul etmezse;
sadece köprü ile,asfalt ile,beton ile medeniyet olmayacağını kavramaz ise,
sıfır dost 1000 düşman ile yarınların kapkaranlık olacağını görmez ise,
bu kadar vergi(ne vergisi soygun) ile hala borcun içinde debelendiğimizi görmez ise...
korkarım çok uzak olmayan bir gelecekte bu memnun olmadığımız zamanları mum ile arayacağız...mum ile...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Arkadaş senin yaşın kaç bilmiyorum ama, sen hiç Türkiye'nin 70'li yıllarını yaşadın mı, 80'li yıllarını ve de hala karasabanlı tarım yapılan yıllarını gördün mü? Ya 90'lı yıllarını, 94 krizini, 1999 krizini, 2001 krizini hatırlıyor musun? Cebindeki paraların sabah kalktığında dolar karşısında 3 te bir değerine düştüğünü biliyor musun? Faizlerin gecelik % 8500 (evet sekiz bin beşyüz) lere fırladığını hissettin mi? Bir gecede kaç bankanın battığını, kaç yüz milyar doların hortumlandığını ve olanın gariban Türk halkına olduğunu, fakirleştiğini biliyor musun? O yıllarda Türkiye bütçesinin %65 inin faiz ödemelerine, baronlara gittiğini hiç duydun mu? O zamanki Türkiye milli geririnin (GSYİH) 150 milyar TL iken, şu anda 950 milyar TL olduğunu duydun mu? Türkiye'nin hiç görmediği %4.5 enflasyon oranının Gezi olayları ile tekrar %15'lere çıkarıldığını, doların yükseltildiğini biliyor musun? Neyse daha 10'larca örnek sayacaktım ama gerek yok. Sen şuanda bunların beterini yaşamadığı için rahatsız olanlardansın, o yüzden anlamazsın. Ama bunları yaşayan ve gören biliyor. Ben kendi adıma yazdıklarına gülüyor ve hiç kaale almıyorum. Sen üç maymun siyasetine devam et.
günaydın mekan ödeme günü geldi yau nasıl etcez de kazanıcaz bugün ... hadi hayırlısı bol kazançlar herkeşlere ....![]()
133600 long 500 puana stop koydum bakalım ne yapacak
tebrikler harputlu hocam
Yer İmleri