Sayfa 152/1013 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bir Alman yönetimine "Hitler" benzetmesi yapmak en büyük hakarettir.

Kesinlikle düşmancadır.

Öyle iç siyasetteki gibi, bu gün hakaret yarın sarışma olacağını hiç iz bırakmayacağını düşünmek safdilliktir.

Almanya yönetiminden Merkel gider de "über alles"ci biri gelirse burnumuzdan fitil fitil getirmezlerse....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,273
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Aynen...bana göre böyle giderse özür dilenmediği sürece işimiz çok zor...ben iktisatçı,sen hesap uzmanısın...bizler gerçeği biliyoruzda şu bilmeyenlerde öğrense çok iyi olur.

3. geçen okudum atv izleyip sabah okuyunca 1 ayda İQ dan %25 veriyormuşsun..
    çok görmemek lazım zaten 4 ay izlese neredeyse sıfırlıyorlar

yani kimse bu kadarda saf olunmaz ki demesin yukarıda bir kaç örnek var.

4. eyy esedin maliyeti 40 milyar dolardan çok fazla

suriyelilere yapılan yardımlar sadece 35 milyar dolar, orada savaşmak ve götürüsü çok daha maliyetli

5. sanki nişanlısının bileziklerini bozdurupta imf nin borcunu ödedi.
    kardeşim haraç mezat yapılan özelleştirmelerin tutarı 60 milyar dolardan fazla
    imf ye ödenen 22,5 milyar dolar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Adam mahalle kavgasında söylemeye korkulur lafları aynen bazılarının "sanalda nasolsa bana bir şey olmaz " sorumsuzluğuyla pcnin başından ona buna üleştirdiği gibi sallıyor.

Bazan kendisinin, bir bilgisayar oyunu oynuyormuş gibi, nasolsa birşey yapamazlar mantığıyla diplomasi yürüttüğünü, 80 milyon kişinin ve bu devletin beka sorumluluğunu duymadığını sanıyorum.

Bügüne kadar her önüne gelen canını sıkan devlet adamına, devletin stratejileri (!) es geçip ağzına geleni söyledi.

Necip halkımız TV8 deki Survivor oyununda, birbirine vurması yasaklanmış bazı yiğitlerin (!) (Erdi gibi) boyuna bakmadan ona buna sataşmasına, dayılanmasına bayılmakta ve oylarıyla bu kabiliyetsiz, gerçek hayatta güçsüz ve de işsiz arabesk tiplere destek vermekte.

Halkımızın siyasette daha farklı davranmasını beklemek mümkün mü?

Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Rubenigge efendi; (cancazım falan diye yazma fütürsuzluğu kendi karşıtınıda meşru kılar. Afiyet olsun. )

Actığınız başlıkta sormuştum ama cevap ver(e)memiştiniz. Bu kere burada anket olarak sorayım dedim. Hayatınızda hiç dolar almadığınızı söylüyorsunuz. Bu hiç döviz almadınız/birikim yapmadınız anlamına da geliyorsa tutarlı bir davranıştır.(döviz almadığınızı kabul ediyorum) Bu tutarlı duruşunuza göre

SORU: 10 000, 50.000, 100.000, 200.000 USD biriktirenler için görüşünüz nedir?
    a) Yanlış yapmışlardır. (yaptıkları doğru değildir.)

b) vatanlarını sevmiyorlardır. (ABD vatandaşları hariç)

c) Ülkeyi ekonomik olarak teslim alanların yardakçısıdırlar dış mihrakların oyununa gelmişlerdir.

d) Darbecidirler?

e) Kendilerini/birikimlerini korumaya çalışan sıradan fanilerdir.

Cevabınızı bekliyorum sayın Rumenigge ( saygısızlığı ifrada kaçırmamak lazım.)
    mesajlarımı okumuyorsun galiba hele bu dönemde dolar alan hata yapar
    ülke açısından bir kıvlcım yakalım tüm dünyayı sarsın kağıt basarak kazanan amerika emparyalizmine uluslararası dolar spekülatörlerine hayır diyelim
    buna da vatandaş olarak biz dolara yatırım yapmıyarak başlıyalım diyorum
    söylediklerim net ve anlaşılır

4 north korea..

Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    https://twitter.com/M3t4_tr0n/status/832704729998295040

Kaliforniya dan
    Alaskaya zirhli tugay kaydirildi.

Nasil bir tehlike var ki
    Californiya dan Alaskaya savunma icin 5000 asker 120 zma gider.??

Sayfa 152/1013 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •