Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Arama sonucu : 8108 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    İstanbul Seyrantepede deki Skyland dan bir tanıdık projeden ofis almış, aylık 40 bin Tl kredi taksidi ödüyormuş (15 ay daha ödeyecekmiş), proje söz verilen teslim tarihini epey geçmiş, işin kötüsü 2017 içinde de teslim edileceğine dair kuşkular varmış. Şimdi bu arakadaş ithalata dayalı proje bazlı iş yapıyordu ki yaptığı işte betonculara bağlı bir işti, 2017 yılının ilk üç ayında sıfır proje almış kendisi. Geçen gün benden dolar borç istedi ki asla babamın oğluna borç vermem , kendisine ofisini devret nasıl olsa aldığın tarihten bu yana iyi prim yapmıştır diye akıl vermeye çalıştım.
    Ona söylenen %50 prim yapmış mış eee! dedim `sat çık bu işin içinden` oda dediki `sen alırmısın ? ` Cevap vermedim , bu aralar kendisiyle bozuştuk , ben değil o bozuştu , sebep ? İyi günde benle işi olmayan, hep bana hep bana amenna diyen beton sevdalısı bu arkadaş kötü günde kendisine borç Dolar vermediğim için benle bozuştu. Yani diyeceğim hem beton düşmanıyım hem betoncular yüzünden arkadaş`dan olduk.
    Son düzenleme : umutabi; 08-03-2017 saat: 15:58.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •