Sayfa 42/166 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 329 - 336 arası.

Konu: MAVI - Mavi Giyim San. ve Tic. A.Ş.

1. Ben de hiçbir senette teknik analize hiç mi hiç itibar etmem ama birileri bu sakin sayfalara arada bir takılırsa iyi olur düşüncesi ile davetkar olmak istedim sadece o kadar ...

2.  Alıntı Originally Posted by lokum Yazıyı Oku
    Ben de hiçbir senette teknik analize hiç mi hiç itibar etmem ama birileri bu sakin sayfalara arada bir takılırsa iyi olur düşüncesi ile davetkar olmak istedim sadece o kadar ...
    Evet kardeşim haklisin.Yalnız şuda bir gerçek böyle bir hissede forum sakinse daha gideceği çok yol var demektir.Tecrübelerim bu yöndedir. Saygılar ve sevgiler. Hayırlı geceler.

3. Çakallar bugün de iş başında ... inşaAllah 10 gün daha böyle devam ederse benim için iyi olur . Payımı arttırmaya karar verdim ...

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR ...

4.  Alıntı Originally Posted by lokum Yazıyı Oku
    Çakallar bugün de iş başında ... inşaAllah 10 gün daha böyle devam ederse benim için iyi olur . Payımı arttırmaya karar verdim ...

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR ...
    Arttirirken vadeni göz önünde bulundur.Uzunmu kisa mi.Saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Arttirirken vadeni göz önünde bulundur.Uzunmu kisa mi.Saygılar
    Kıymetli Zeytin kardeşim benim vadem, fiyat beklentim ile alakalı oluyor . Eğer beklentime ulaşırsam ve değerlendirmeme göre yeni bir gelişme de olmaz ise hemen satar ve çıkarım alan da kazansın diye dua ederim ... Adeten bir çeyrek bilançoyu görmeden de kolay kolay revizyon yapmam ... Sana hayırlı hafta sonları dilerim ve bilmukabele saygılar bizden abicim :-))

7.  Alıntı Originally Posted by lokum Yazıyı Oku
    Kıymetli Zeytin kardeşim benim vadem, fiyat beklentim ile alakalı oluyor . Eğer beklentime ulaşırsam ve değerlendirmeme göre yeni bir gelişme de olmaz ise hemen satar ve çıkarım alan da kazansın diye dua ederim ... Adeten bir çeyrek bilançoyu görmeden de kolay kolay revizyon yapmam ... Sana hayırlı hafta sonları dilerim ve bilmukabele saygılar bizden abicim :-))
    Allah razı olsun cümlemize kardeşim.

8. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

Sayfa 42/166 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •