Sayfa 178/997 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Olmaz ilgilenicem
    Ya ben de ilgilenmek isterim de hayat 4 günden ibaret değil
    Fonun 1 yılda kazandırdığı ortada işte 9 dan az fazla.
    Hep söylediğim gibi fonlar çok yararlıdır.
    Fakat fonu kuranlar için
    ablam doğru söylüyor.
    fonlar yönetenlere yarar.

2.  Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    http://www.isbank.com.tr/TR/fiyatlar...gisimleri.aspx

Bu tabloyu açıklayayım...günlük getiriler normalde 0.02 veya 0.03 olurken cuma gün getirisi 0.07 oldu...pzt ne kadar olan 3 günlük getirilerde normalde 0.09 veya 0.10 gibi olurken 16 eylülde görülen fiyatla 0.21 oldu....Bunlar ne demek...%11-12 yıllığa olan normal günlük getiriler 2 katına çıktı...Bakalım devamı gelecek mi ...salı günü belli olur
    Sn. t.axaray,
    Ben de son 5 aydır mevduat getirisinden iyi olduğu için bu fonu tercih ediyorum ve dediğiniz gibi son 4 günlük getiriler çok sıradışı.
    Sn. JonDowes buralarda ise veya konuya hakim bir arkadaş bizi bilgilendirebilir mi?
    Saygılar...

3.  Alıntı Originally Posted by kozalak_1 Yazıyı Oku
    Sn. t.axaray,
    Ben de son 5 aydır mevduat getirisinden iyi olduğu için bu fonu tercih ediyorum ve dediğiniz gibi son 4 günlük getiriler çok sıradışı.
    Sn. JonDowes buralarda ise veya konuya hakim bir arkadaş bizi bilgilendirebilir mi?
    Saygılar...
    Likit ve para piyasası fonlarının getirisi, repo/bono oranları etrafında dalgalanır. (şu an 13'ü geçemez) Alım-satımlar nedeniyle bazı günlerde +/- oynamalar olur. Günümüz şartlarında likit fonun %20+ gibi bir oranı uzun süre devam ettirme ihtimali sıfır. Birkaç günlük dalga nedeniyle mevduat alternatifi olamaz (13 ve üstü mevduat oranı alanlar için). Ciddi yüksek bir oranı düzenli verebilmesi için hiç durmadan bono-tahvil alıp satması gerekir ki, o durumda bile böyle bir getiriyi koruması mümkün değil. Sonuçta şapkadan tavşan çıkartmıyorlar, kullandıkları ürünler belli.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

4. Bilgisayar yazılım hatasıdır. Bu Fonun getirisi Takasbank para piyasası oranlarından fazla olamaz. Yani yıllık %12 civarı. Bu işbankası fonunun içeriği %85 takasbank para piyasası fonu. Repo zaten %8 getiriyor. Bu fonda %4 repo var. Yazılımsal bir hata olma ihtimali bence %99.

http://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TI1

Bütün fonlar burada. Bariz yazılım hesaplama hatası yapmış İşBankası. Aynı içerikte olan Akbank ve birkaç banka fonu daha var. Onların getirinden ayrışmış ki bu kadar fark mümkün değil. Para piyasası fonlarını filtrele inceleyin.

http://www.tefas.gov.tr/FonKarsilastirma.aspx

Bence hazır hata yapmışlarken elinizdeki bu fonu tamamını hemen satın. Başka bir kısa vadeli fon alın. Onlar sonra farkedip hatalarını düzeltsin. Siz sonra düzeltilmiş fiyattan para piyasası fonunu geri alırsınız. İşBankasına iyi girmiş olur böylece.

Alıntı Originally Posted by kozalak_1 Yazıyı Oku
    Sn. t.axaray,
    Saygılar...

5. Bilgisayar yazılım hatasıdır. Bu Fonun getirisi Takasbank para piyasası oranlarından fazla olamaz. Yani yıllık %12 civarı. Bu işbankası fonunun içeriği %85 takasbank para piyasası fonu. Repo zaten %8 getiriyor. Bu fonda %4 repo var. Yazılımsal bir hata olma ihtimali bence %99.

http://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TI1

Bütün fonlar burada. Bariz yazılım hesaplama hatası yapmış İşBankası. Aynı içerikte olan Akbank ve birkaç banka fonu daha var. Onların getirinden ayrışmış ki bu kadar fark mümkün değil. Para piyasası fonlarını filtrele inceleyin.

http://www.tefas.gov.tr/FonKarsilastirma.aspx

Bence hazır hata yapmışlarken elinizdeki bu fonu tamamını hemen satın. Başka bir kısa vadeli fon alın. Onlar sonra farkedip hatalarını düzeltsin. Siz sonra düzeltilmiş fiyattan para piyasası fonunu geri alırsınız. İşBankasına iyi girmiş olur böylece.

Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    http://www.isbank.com.tr/TR/fiyatlar...gisimleri.aspx

Bu tabloyu açıklayayım...günlük getiriler normalde 0.02 veya 0.03 olurken cuma gün getirisi 0.07 oldu...pzt ne kadar olan 3 günlük getirilerde normalde 0.09 veya 0.10 gibi olurken 16 eylülde görülen fiyatla 0.21 oldu....Bunlar ne demek...%11-12 yıllığa olan normal günlük getiriler 2 katına çıktı...Bakalım devamı gelecek mi ...salı günü belli olur

6. Repo %8 değil %12.25. Bankaların bireylere verdiği ekran oranını değil, bankalararası piyasadaki repo oranını dikkate alın.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

7. Öyle olsa bile bu fon anormal hesaplamış artışı. Böyle bir getiri olamaz Para Piyasası yatırımlarında. O yüzden bilgisayar yazılım hesaplama hatası olma ihtimali çok yüksek.

Ben olsam elimde bu fon olsa hepsini satıp bankaya girmesini keyifle seyrederdim.

Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Repo %8 değil %12.25. Bankaların bireylere verdiği ekran oranını değil, bankalararası piyasadaki repo oranını dikkate alın.

08_ Ağustos 08_eylul arası %1 getirmis.

Sayfa 178/997 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •