Evet bu arkadas gercekten dogru soyluyor zaten ismi realty ben sattim simdi gitti hadi hayirli olsun nasil olsa dusecek sonra alirim allah real dan razi olsun adam biliyor bu isi sahol kardesim sattim kurtuldum ytdddddd
Evet bu arkadas gercekten dogru soyluyor zaten ismi realty ben sattim simdi gitti hadi hayirli olsun nasil olsa dusecek sonra alirim allah real dan razi olsun adam biliyor bu isi sahol kardesim sattim kurtuldum ytdddddd
Eyvallah kardes. Yalan söylesem. Uçacak kaçacak desem; beni büyük üstat yapacaklar. Benim unvan ile bir isim yok. Zamanında Galileo'yu dünya Dönüyor dediği için yargılamislar. Adam bir şey bilmiyor. Benim bilgi seviyem ile ilgili yorum yapıyor. Eminim üstad dediği kişiler. Spk ya sunulan ve spk tarafından kabul edilen. Bağımsız Denetim Raporunu okumamış. Adam ieyho 0.44*1.64.73= usaş 0.70 olmalı diyor. Bu üstad oluyor. Biz 1.64.73 değişim oranı. Birleşme 0.41 den olacak diyoruz. Bizim bilginiz sığ oluyor. Şurda usaşin en fazla on gün ömrü kalmış. Usaş 01.00, 0.2.00 olur edebiyatı yapıyor. Arkadaşlar karşınızda Rıza ve saz ekibi var. Kendileri kazanmadan sizlere zırnık kazandırmaz. Ben daha önce değişim ki ieyho birleşme satın alma olmadan gitmez. Birleşme olmuş. 0.27 den 0 55 olmuş. E ben gitmez değişimde kağıt gitmiş. Nasıl gitmiş. Gitmiş işte. Bunların görmesi gereken kağıdın gitmesi. Aksini söyleyen Rıza'nın adamı ve sığ bilgi sahibi. Çünkü büyük üstadlar.gider demeli. Ytd.
Yer İmleri