Sayfa 357/711 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457 ... SonSon
Arama sonucu : 5684 madde; 2,849 - 2,856 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Benimki de inat, bende satmayacagim. Ya birlikte batariz ya birlikte cikariz

Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben diyorum ki artık ünlü piyasaya likidite sağlamak için şöyle yavaş yavaş satış tarafında bulunan emirleri alsa hiç de fena olmaz.

Yatırım tavsiyesi değildir!
    O vermeden, Sen ver eline![emoji23][emoji6][emoji23]

2. Ortak kendi malını alıp kendini mi kandıracak yapma şimdi

3.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    Ben diyorum ki artık ünlü piyasaya likidite sağlamak için şöyle yavaş yavaş satış tarafında bulunan emirleri alsa hiç de fena olmaz.

Endeks çıkarken sattıklarına sayar!
    Likidite sağlayıcılığı tek taraflı olmuyor sayın ünlü. Bak tahta tıkandı. Yoksa sayın ünlü bu likidite sağlayıcılığı meselesini kötüye mi kullandı.

4. Merhaba arkadaşlar 3 e yakın ortalamalıyım.. Çok yav.. ak bir speğin eline düştüğümü düşünüyorum bidahaki alım için mart ayına kadar 1.50 li fiyatları göreceğimi düşündürüyor tahtanın durumu.. Temel teknik konuşmuyorum Sadece yeni girmeyi düşünen arkadaşlara ışık tutma amacındayım Bu hisse 3 ün üzerine çıkmadan almayı üç kere düşünün derim. Elinde olan arkadaşlara kesinlikle lafım yok, onlar napacagını bilir zaten. Hayırlısı olsun YTD

Yaşamı değerli kılmak bize düşer

5.  Alıntı Originally Posted by Mantar Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar 3 e yakın ortalamalıyım.. Çok yav.. ak bir speğin eline düştüğümü düşünüyorum bidahaki alım için mart ayına kadar 1.50 li fiyatları göreceğimi düşündürüyor tahtanın durumu.. Temel teknik konuşmuyorum Sadece yeni girmeyi düşünen arkadaşlara ışık tutma amacındayım Bu hisse 3 ün üzerine çıkmadan almayı üç kere düşünün derim. Elinde olan arkadaşlara kesinlikle lafım yok, onlar napacagını bilir zaten. Hayırlısı olsun YTD

Ortak senin adına üzüldüm. Tam tepe noktasında yakalamayı başarmışsın. Çok risk alıyorsunuz. Daha risksiz kağıtlara girmeyi deneyin. Beklerseniz inşallah tekrar o seviyeleri görecektir. İnşallah zararsız çıkarsınız.

6.  Alıntı Originally Posted by Mantar Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar 3 e yakın ortalamalıyım.. Çok yav.. ak bir speğin eline düştüğümü düşünüyorum bidahaki alım için mart ayına kadar 1.50 li fiyatları göreceğimi düşündürüyor tahtanın durumu.. Temel teknik konuşmuyorum Sadece yeni girmeyi düşünen arkadaşlara ışık tutma amacındayım Bu hisse 3 ün üzerine çıkmadan almayı üç kere düşünün derim. Elinde olan arkadaşlara kesinlikle lafım yok, onlar napacagını bilir zaten. Hayırlısı olsun YTD

Saygıdeğer ortağımız, üstünü sarı ile çizdiğim bölümü biraz daha detaylı açıklarmısınız lütfen. Niye mart ve niye 1,50? Elde teknik yada temel destekleyici veriniz var mı?
    Bir diğer sorum ise üzerini mavi ile çizdiğim bölüm. Niye yeni alıcı 3 üzeri alsın? Hadi 3 üzeri aldı sonra ki hedefi? Örneğin neden sizin Mart’ta öngördüğünüz 1,50 fiyattan almasın da 3 ü beklesin.
    Kusura kalmayın, zaten kafam çok karışık. Belki ben anlayamamışımdır. Şimdiden teşekkürler.

7.  Alıntı Originally Posted by Mantar Yazıyı Oku

Sayın ortağımız, üzerini yeşil ile çizdiğim bölüme %100 katılıyorum. Ama speklerin hepsi doğaları gereği böyledir yada biz ky nin penceresinden bakınca böyle görünürler. Para hiç kolay kazanılmıyor ortak, onun için her zaman tetikte olun ve “O vermeden, Sen ver eline!” atasözünü hiç bir zaman unutmayın!

8. Yazdıklarım içinde Temel Teknik konuşmuyorum ibaresinden dolayı: biraz hissi birazda farklı hisselerin ve birazda geçmişinde epey bi likidite operasyonu geçirmiş bağlı Holdingin enGözde hissesinde yaşadıklarımdan dolayı altı çizili ortalama rakamları yazdım. Agustos ayında bir kademe aşağı melete melete satmayan spekk hafif bir gerilimde 10 kademe altına değdire biliyor. İçinde bulunduğumuz haftalar hafif gerilimin epey üzerine gebe.. İlk durak ilk siyasi krizde 1.7 ler seviyesinde olur diye hissediyorum.. o fiyata inen hisseyi 3 e yakın rakamlardan alan benim gibi bedevilerin elinden almak için 1.60-1.50 lerde gezdirir diye tahmin ediyorum. 3 üzeri yazmamdaki sebepte Bu sürede direnip satmayan bedevilerin maliyeti kurtardığı rakama ulaşınca '' sat kurtul'' diyerek satacağı sonrada hisse 6 lara geldiğinde pişman olacağı bir rakam olduğu için yazdım. Tamamen hissi olarak ve hiçbir temel teknik veriye dayanmayan rakamları yazdım. Buarada f/k ya lafım yok fakat pd/dd beklentisi olgunlaşmış hisselerde bile 2-3 arasındayken makinada 5.5-6 arası olması dikkat çekilecek bir rakam.
    Diğer altı çizili yazıyada bit yavrusunun argodaki karşılığı denebilir, uzun uzun yazmayayım diye çevrilmiş halini sansürleyip yazdım. YTD

Sayfa 357/711 İlkİlk ... 257307347355356357358359367407457 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •