Sayfa 74/673 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 585 - 592 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2. Şimdi anlaşılıyor ki , bunlar borsanın düşüşe geçeceğini önceden bilmişler ve herkezden önce davranarak hisseleri kusmuşlar. 4.10 tl. den 2 günde 3,20 TL. lere inmesinin sebebi buymuş demek. Peki şimdi hangi hain planı uygulayacaklar acaba.Hemen hemen bütün hisseler düşüyor ama bunun gibi haince düşeni hiç yok.

By Akıl bu konuda sana hiç katılmıyorum.Keşke endeksle birlikte hareket etse...bu cins bir hisse,adamı en fazla 15 gün mutlu eder,sonra da kan kusturur...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bende gunes balcikla sivanmaz

ok yaydan cikti

ve

gelsin bakalim, simdi alnus seker invest az marbas ak finans deniz falan filan oynuyor 😊😊

yakinda kimildayamacak !

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

Çıkışı fark edersen ,söyle de biraz giriş yapayım,maliyeti 4,99 a çekerim belki...😭

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    3.03 e bekliyorum ordan beraber alalim sn. batik

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

3.03 cepte zaten...yarın orayı görür..Hatta anlık olarak daha önce birkaç kez degip ,firladigi 2.70 i de görür bu deyyus...

Ama ben bunu o fiyattan da alman,2,3 ay bekleyenem...başka hisselere takilirim

Sayfa 74/673 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •