Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 488/1014 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Denver dan $140k teklif var ahmet başkan koyup gideyim mi memleketi? Kendim için değil çocuk için soruyorum bana kalsa köyüne gömülmekten başka derdi olmayan tam bir anadolu çomarıyım doğma büyüme elhamdülillah...

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben ABD ye gelmek isteyenlere hep ayni seyleri soylerim

Eger araban evin varsa yazlik varsa cocuk ozel okula gidiyorsa seni sosyal yada finansal rahatsiz eden bir sey yoksa yani azinlik degilsen escinsel Kurt yada Ermeni Yahudi falan isin iyiyse sosyal hayat iyiyse o zaman ASLA Turkiyeyi terketme.

Cunku bu durumda cok insan tanidim ABD de intihar etme durumuna geldiler ve TR ye donduler.

Gerisi Amerikaya gelebilir zaten o yuzden Amerikaya gelenlere bakiyorsun hep toplumun orta-alt tabakasi

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar NEF projelerinde 345 bin tl den başlayan evler uygun ödeme koşullarıyla veriliyor,konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum?
    Bizim sirkette bile buna topraktan giren oldu.Gayet memnun bir de asagidakini oku

https://eksisozluk.com/nef--224279?p=9

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    http://www.finansgundem.com/haber/ne...v-alin/1231680

Önemli liselerin bulunduğu semtlerden ev alın

Yeni karardan emlak piyasasının çok etkileneceğini öngörüyorum. Sevgili veliler, nerede oturuyorsunuz? Adresiniz çocuğunuzun geleceğindeki en önemli değişken. Ben sizin yerinizde olsam iyi okulların listesini çıkarıp, mümkünse bütçeyi kırar yarar o mahallelerden birinde bir 1+1 ev tutar taşınırım. Sığışacaksınız artık, çocuğun kaderi sizin elinizde. Zekâ ve yetenek değil ikametgâh esaslı eğitim başladı, yihuu bu bir devriiim! Bunu da deneyelim abi, ne var? Yıllardır ne denemedik ki? Olmadı iptal eder, yeni bir şey deneriz, çılgınız çünkü biiiz!
    ahmet ohio kırsalında bir ev teklif ettiler bana 150 m2 2+1 fiyatı çok makul 93 bin usd, okula da yakın, işte şu ev .. amerika'daki en dandik okul bile nasıl olsa istanbul'daki saint benoit yada robert gibi en iyi okullardan bile daha iyidir.. boru değil amerika diyoruz

yalnız eyalet sathında vuku bulan önemsiz bir komşuluk ilişkisi beni kıllandırdı, ne menem bi millettir bunlar diye.. aşağıdaki şikayet hakkında ne düşünüyorsun ? bana sürreal geldi, dünyaya böyle bakan insanlar olabilir mi gerçekten ? sen oralarda yaşadığın için yorumunu merak ediyorum

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Denver dan $140k teklif var ahmet başkan koyup gideyim mi memleketi? Kendim için değil çocuk için soruyorum bana kalsa köyüne gömülmekten başka derdi olmayan tam bir anadolu çomarıyım doğma büyüme elhamdülillah...

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bana sormadın ama..önce can, sonra çocuklar, sonra canan, sonra diğer sevd,klerin.

Önce kendin mutlu olacaksın şu hayatta, sonra yazıdğım sıralamaya göre mutlu etmeye çalışacaksın.

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    .. amerika'daki en dandik okul bile nasıl olsa istanbul'daki saint benoit yada robert gibi en iyi okullardan bile daha iyidir.. boru değil amerika diyoruz
    Hayaller, hayaller..

6.  Alıntı Originally Posted by uthmani Yazıyı Oku
    Hayaller, hayaller..
    Daha ziyade ironi ve iğneleme var orada.

Yalnız ahmet başkan da zaten çocuğu abd de büyümesin diye geri dönmeyi düşünüyordu diye hatırlıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bana sormadın ama..önce can, sonra çocuklar, sonra canan, sonra diğer sevd,klerin.

Önce kendin mutlu olacaksın şu hayatta, sonra yazıdğım sıralamaya göre mutlu etmeye çalışacaksın.
    Mesleki olarak daha fazlasını yapma imkanı bulabilirim belki o nedenle biraz aklımı çeliyor. Ama muhabbet sırasında edilmiş yarı ciddi bir teklifti açıkçası şehir değiştirmek ülke değiştirmek resmi prosedürleri başvuruları vb.. değer mi bilemiyorum karşıdaki şirket de bu zahmetin hepsine girecek mi o da meçhul tabi... biraz düşüneyim dedim...

8. Arkadaşlar NEF projelerinde 345 bin tl den başlayan evler uygun ödeme koşullarıyla veriliyor,konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum? özellikle İstanbul da oturan ve şirketin projeleri hakkında bilgisi olan arkadaşlar???

Sayfa 488/1014 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •