Sayfa 257/784 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 6270 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1. Captanix saat kaç sence.. karga b.. okunu yemeden. Ytd..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Grafikler USD bazlıdır, KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Antalya07
    Gönderi
    1,035
    Kendi kendilerine vererek baskı yaparken, yatırımcıda "Eyvah Tahta düşüyor, dipsiz kuyu, mahvolduk" gibi algı oluşturup tahtayı tamamen ele geçirmeye çalışıyorlar. Her şeyi kontrollü yapıyorlar..iyi tatiller Sevgilerimlem.f.k
    🖐

4. Önümüzdeki haftayı görebilsek sonucu belirtecegim ama nafile suan sadece bekleyip özellikle düştükçe toplamak en iyisi

5.  Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    Ben takmayın seba yı dedikçe siz hala ne demiş ? Nasıl demiş ? Yok okunmuyor diye hala düşmüşsünüz avninin lehine mesnetsiz haber yapan sözcüsünün derdine. Ahh yatırımcı arkadaşlar ahhh sizde bu kafa olduktan sonra sizi silkelerler hatta tuşa bile yatırırlar. Kapatın ekranları yeni yıla mutlu mesut girin
    Bizim sabayı taktığımız YÖK .. asıl ben ona nasıl takarım düşüncem var.. kopyala yapıştır yaparken arkadaşın pc veya başka bir bilgisayar aleti yazı dizisinin yapısını bozmuş.yoksa yukarı sahifelerde yazıyı okumuştum.. kaale almıyorum sabayı.. çok güzel ama .. [emoji8][emoji182]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Antalya07
    Gönderi
    1,035
    Satanlar olumsuz görüş bildirmeye devam ediyor. Demek ki kağıda aşk devam ediyor. Gömlekçilerin inadına biriktirmeye devam benden. Bu şirket sahipsiz değil. Kağıtta olmayanlar kenara çekilmeyi bilmeli..
    🖐

7.  Alıntı Originally Posted by Zıco Yazıyı Oku
    Satanlar olumsuz görüş bildirmeye devam ediyor. Demek ki kağıda aşk devam ediyor. Gömlekçilerin inadına biriktirmeye devam benden. Bu şirket sahipsiz değil. Kağıtta olmayanlar kenara çekilmeyi bilmeli..
    Al birde burdan yak Dogru olani yapiyorsunuz devam edin.. Satanlar laf etmekten baska bir yere varamazlar sadece izlerler biraz bekleme yapilacak sadece sonuc guzel olacak. Ygyo da ise birlesme çanları var

8. allahın belasıymışsın tam ya sen

Sayfa 257/784 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •