Sayfa 171/1013 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku

Not: Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermez.
    https://resmim.net/

hocam resimlerinizi göremiyorum bu siteden atabilirmisiniz acaba zahmet olmazsa.. tşk..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Jackie nin sayımı bence iptal oldu...
    755 takip edilmeli.
    Evet...

Yenisi bu.

Bu sayıma göre, Jackie abc dalgasının 3,67 den 3,77 ye (mutlaka 3,80 altında) oradan 3,65 e inmesini beklemekte...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu adama ortalığı karıştırma, provokasyon olanağı verdiğimiz için kendisini tek kişiyle düşman ordularını kırıp geçiren Battal Gazi (mesela) tipinde bir şey sanmakta.

Haklı bence.

Kendisiyle ne kadar gururlansa hakkıdır.

Küffarın kafalarını birbirine vurup dalgasını geçiyor gidiyor.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bu adama ortalığı karıştırma, provokasyon olanağı verdiğimiz için kendisini tek kişiyle düşman ordularını kırıp geçiren Battal Gazi (mesela) tipinde bir şey sanmakta.

Haklı bence.

Kendisiyle ne kadar gururlansa hakkıdır.

Küffarın kafalarını birbirine vurup dalgasını geçiyor gidiyor.
    daha önce de söyledim farklı görüşler bu dünyada hep vardı olacak da bu normal
    normal olmayan farklı görüşlere tahammülsüzlük yapma ve bir adım daha ileri giderek kimin nerde kime cevap yazacağını dikte etme

5. Alıntılanmaya devam edildikçe red listesine almış olmanın da önemi kalmıyor.
    Konuyu uzatmanın faydası yok, fikirler inanılmaz farklı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    daha önce de söyledim
    rumenigge, hani susacaktın. Birrr dolara susacaktın.

Sus artık... Az yaz çok oku.

Bak Blog'da yazı yazdım, git onu oku mesela.

Hadin yeni güne başlıyoruz, burgulu aslından darbeli matkap döviz kuru sistemi Türkiye de iyi işliyor . Ne olacaktı bu sistemin işlevi ?Ekonomide sübap görevi görecekti dimi ! Şimdi ülkenin don lastiğini bile ithalat ile karşıla , elinde ne varsa ne yoksa emperyallere özelleştirme diye peşkeş çek, kendi çimento , kendi demirinle kendi yandaş betoncularına inşaa ettirdiğin köprü, tünel geçişlerinde Dolar bazlı yandaş soygunu yap , sonra darbeli matkap kur sistemi ekonomide sübap görevi görür diye milleti uyut. Bu sistem yani bir gün 10 kuruş aşağı ertesi gün 20 kuruş yukarı sistemi DALGALI kur falan değildir, isim telif hakkı bende olan DARBELİ MATKAP, BURGULU döviz kuru sitemidir. Darbeli matkabı usulüne uygun kullanmaz duvarda ufak delik açacam diye abanırsan ne olursa bizim kur sistemimizde ekonomimizde buna sebep oluyor.

Alıntı Originally Posted by ozim Yazıyı Oku
    Alıntılanmaya devam edildikçe red listesine almış olmanın da önemi kalmıyor.
    Konuyu uzatmanın faydası yok, fikirler inanılmaz farklı.
    katılıyorum o zaman red lsitesininde bi anlamı kalmıyor
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 171/1013 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •