Sayfa 118/377 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
Arama sonucu : 3015 madde; 937 - 944 arası.

Konu: SAYAS - SAY Yenilenebilir Enerji Ekipmanları San. ve Tic. A.Ş.

1. Sonunda 1.49 gördü

2. Tahtada mal toplanmasına ait ufacık bir emare yok.
    iki seçenek var
    ya bu malı topladılar tamamen, birkaç yabancı misafiri gönderme derdindeler.
    yada henüz başlayacaklar aşağıdan toplama derdindeler.
    daha aşağıdan alabilmek varken toplanmayan malı neden yukarı taşısınlar.
    o sebeple kısa vadede yükseleceğine ait pek bi öngörüm yok.
    gelen olumlu haberlerin hiçe sayılmasını başka bir izahı olabileceğini sanmıyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Edwen Yazıyı Oku
    Tahtada mal toplanmasına ait ufacık bir emare yok.
    iki seçenek var
    gelen olumlu haberlerin hiçe sayılmasını başka bir izahı olabileceğini sanmıyorum
    Ben öyle düşünmüyorum. Yılbaşından bu yana takaslardaki değişime bakacak olursanız bunu görebilirsiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by Edwen Yazıyı Oku
    iki seçenek var
    Sadece iş yatırım son bir yılda takasını 1 milyon adede yakın artırdı.

5.  Alıntı Originally Posted by Edwen Yazıyı Oku
    iki seçenek var
    Bence tahtada bir türlü dökülmeyen birkaç büyük mal sahibi var. Kağıdın önündeki en büyük engellerden biri bu. Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by duayen_borsacı Yazıyı Oku
    Bence tahtada bir türlü dökülmeyen birkaç büyük mal sahibi var. Kağıdın önündeki en büyük engellerden biri bu. Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
    büyük mal sahibi her kademesinde 3000 /5000 hisse olan sığ tahtada hiçbirsey yapamaz ne alabilir ne satabilir. bence sorun bu değil. ha küçük yatırımcınında elindekilere göz dikmiş onu alacak deyin anlarım.

bikaç gün önce 200.000 lotu neden borsa kotu dışından sattı? bu meseleye odaklanılmalı bence?

kişisel görüşüm hala mal topladığı yönünde. ytd.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by isseymiyake Yazıyı Oku
    büyük mal sahibi her kademesinde 3000 /5000 hisse olan sığ tahtada hiçbirsey yapamaz ne alabilir ne satabilir. bence sorun bu değil. ha küçük yatırımcınında elindekilere göz dikmiş onu alacak deyin anlarım.

bikaç gün önce 200.000 lotu neden borsa kotu dışından sattı? bu meseleye odaklanılmalı bence?

kişisel görüşüm hala mal topladığı yönünde. ytd.

O mal 100.000 adet idi diye hatırlıyorum. Esas mesele niye sattığı değil. Ercan Gündoğan zaten imtiyazlı hisselerini diğer hakim ortaklara satarak şirketten çıkmıştı. Esas konu bu malı çok rahatlıkla borsadan 1.60-1.65 aralığından borsadan alabilecek birisi neden 2.10'dan borsa dışında alıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by duayen_borsacı Yazıyı Oku
    O mal 100.000 adet idi diye hatırlıyorum. Esas mesele niye sattığı değil. Ercan Gündoğan zaten imtiyazlı hisselerini diğer hakim ortaklara satarak şirketten çıkmıştı. Esas konu bu malı çok rahatlıkla borsadan 1.60-1.65 aralığından borsadan alabilecek birisi neden 2.10'dan borsa dışında alıyor.
    evet rakam oydu sanırım ve o zaman kademeker sığda değildi. bu bir oyunda olabilir. bu hissenin ölüsü 2 lira fikri uyandırma isteği de olabilir

Sayfa 118/377 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •