Originally Posted by Zamekci Zaten 2₺ altında La kafam karıştı iyice trafikten de Bedelli verdiğinde bolunen fiyat 2 tl altına inmemeli diyor.
Originally Posted by Mosquito_ Bedelli verdiğinde bolunen fiyat 2 tl altına inmemeli diyor. Bedelsizde sorun yok bildiğim kadarıyla. bu sene bedelsiz verdi 1.40'a düştü.
Originally Posted by Serkan74 Bedelsizde sorun yok bildiğim kadarıyla. bu sene bedelsiz verdi 1.40'a düştü. Tebligi ıyi okursan dönem kari hariç diyor. Sen dönem kari dağıttığın icin bölünebildin. 2 tl altında islem görmene rağmen.
Originally Posted by Mosquito_ Tebligi ıyi okursan dönem kari hariç diyor. Sen dönem kari dağıttığın icin bölünebildin. 2 tl altında islem görmene rağmen. Peki GYO özel statüde pek çok vergiden muaf. bu %1 vergi kapsamına giriyor mu acaba?
Originally Posted by Serkan74 Peki GYO özel statüde pek çok vergiden muaf. bu %1 vergi kapsamına giriyor mu acaba? Girmesi lazım.
Boşverin %100 oranında bedelsiz bile verecek olsa kimse buna bakmıyor
Isyatirimin bugun alımları ilginic. Isbankasi adına alıyor olabilir
Originally Posted by Mosquito_ Isyatirimin bugun alımları ilginic. Isbankasi adına alıyor olabilir hakikaten 2017 sonuna kadar işbankası iştirakler de alım yapacaktı, bununla ilgili hiç açıklama yapıldı mı ?
Forum Rules
Yer İmleri