Sayfa 24/213 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 185 - 192 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by ORİYEN73 Yazıyı Oku
    sayın jamiryo müsait zamanda karel bakarsanız sevinirim sağolun varolun ...
    merhaba,
    KAREL için
    60 dakikalık verilere göre 2,39 önemli bir nokta diye düşünüyorum. buranın üzrinde kaldığı sürece 2,57 bandına doğru bir hareket görebiliriz. 2,57 kırılırsa ilk hedef 2,67 ve 2,78 bantlarına doğru bir hareket olabilir. 2,39 aşağı kırılırsa ilk destek 2,32 burası da kırılırsa 2,21 e kadar gevşeme olabilir. kendi görüşümdür. YTD.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

2. Sayın jamiryo netaş yorumlayabilirmisimiz. Teşekkür ederim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. sağolun sayın jamiryo kolay gelsin...

4.  Alıntı Originally Posted by atmaca-2121 Yazıyı Oku
    Sayın jamiryo netaş yorumlayabilirmisimiz. Teşekkür ederim

merhaba,
    NETAS için,
    60 dakikalık verilere göre 10,05 in önemli bir nokta olduğunu düşünüyorum. buranın üzerinde kaldığı sürece sırayla 10,15 kırarsa 10,19 ve 10,28 bantlarına doğru hareketler görebiliriz. aşağı kırması durumunda 9,99 ve 9,92 bantlarına doğru gevşemeler olabilir. kendi görüşümdür. YTD.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

5. Teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    merhaba,

FENER için,
    24.08.2016 tarihinden bu yana en dip olan 34,66 yı bugün gördü. yükseliş trendine girebilmesi için 36,08 bantının üzerine atması gerektiğini düşünüyorum. eğer buranın üzerine atabilirse 36,97 bandına doğru bir hareket olabilir. buranın üzerine çıkamadığı takdirde çok iyi görmüyorum. 34,66 ın aşağı kırılması durumunda yeni dipler oluşacaktır ve düşüşün devam etmesi muhtemel olabilir. yükselebilmesi için iyi bir şeylerin olması gerekir. Türkiye deki klüplerin bilanço borç durumları dolayısıyla spor hisselerini çok sevdiğim söylenemez. kendig görüşümdür. YTD.

Tsk

Avea inTouch 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. teşekkürler arkadaşlar.

8. SANKO için yorum alabilirmiyim

Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 24/213 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •