Sayfa 41/205 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 321 - 328 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

1.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    3 gundur dedigim gibi dzgyo deniz dyo nun anlık 10 kademesini yan yana koydum kıyaslama yaptım anladımki aynı aracı kurum fiyatları olusturuyor tek kademede yuklu lotlar hepsinde olurken deniz asagıya verdi dyo ve dzgyo yukseltti evet buralar destegi teknik olarak burada tutunursa yukselmeye baslayacaktır ama endeks ne kadar izin verir bilmiyorum eskiden endekse ters orantılı bir hisseydi yani endeks duserken bu yukselirdi ama son bikac gundur endekse uydu buda dustu ....aslında ederi cok daha yuksek ama ilgisiz kalıyorlar bu hisseye buyuk fon sahipleri. bikac yıl once 12 tl seviyesini gordu bolundu falan uzun vade tekrar oraları gorecektir turkiye ekonomisi iyi oldukca kısa vade dzgyo ve dyodan cıkıp buna geri donermi o aracı kurum onu bilmek zor ama anladıgım 3 de aynı kisinin kontrolunde
    anladım ,,, teşekkürler

2.  Alıntı Originally Posted by mozhetbyt Yazıyı Oku
    anladım ,,, teşekkürler
    ben aslında 5 ustu hareket bekliyordum 4.56 ustunde kalsaydı ama olmadı dzgyo ve dyo ya yogunlastı bunu dusurdu dzgyo 2.87 gordu bunu kıpırdatmadı bugun halbuki dzgyo salı gunu 2.82 gordugunde deniz de 4.60 seviyesinde idi
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

3. iyice ilginclesti dzgyo dun en dusukten beri %11 yukseldi bu dustu dzgyo dusunce yine dusuyor ustelik bugun endeks 900 puan artıda oldugu yerde sayıyor 4.50 ustunde olmalıyı en azından ama is yok bugun bunda

4. 1600 puanlık borsa cıkısına ragmen hisseyi dusuren spek bakalım borsa yarın dustugu zaman 4.20 yemi 30 a mı duseceksin iyici kafayı bulmus bizim deniz spegi artık orolardan alırız

5.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    1600 puanlık borsa cıkısına ragmen hisseyi dusuren spek bakalım borsa yarın dustugu zaman 4.20 yemi 30 a mı duseceksin iyici kafayı bulmus bizim deniz spegi artık orolardan alırız
    Bugün kağıdı biraz anlık olarak izledim. Kademelere farklı emir girişi ve iptalleri yapılıyor. Mesela saat 4.30 gibi bir ara 4.39 kademesinde 156bin adet alıcı görünüyordu sonra bir baktım 1500 adet civarı bir rakama düşmüş.

6.  Alıntı Originally Posted by duayen_borsacı Yazıyı Oku
    Bugün kağıdı biraz anlık olarak izledim. Kademelere farklı emir girişi ve iptalleri yapılıyor. Mesela saat 4.30 gibi bir ara 4.39 kademesinde 156bin adet alıcı görünüyordu sonra bir baktım 1500 adet civarı bir rakama düşmüş.
    bir suredir bunu hep yapıyor 4.60 dan beri bu sekilde yaparak hisseyi asagıya cekti alıcı biriktirip alıcı geldinmi o yuklu alısı kademe kadem asagıya cekerek kademeleri dusuruyor dzgyo ve dyo yu burdan cıkarttıgı parayla yukseltti bunu dusurdu

7.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    bir suredir bunu hep yapıyor 4.60 dan beri bu sekilde yaparak hisseyi asagıya cekti alıcı biriktirip alıcı geldinmi o yuklu alısı kademe kadem asagıya cekerek kademeleri dusuruyor dzgyo ve dyo yu burdan cıkarttıgı parayla yukseltti bunu dusurdu
    şimdi de 4.40'a 124bin adet satış koymuş. demek istediği şu yukarı kademeler dolu satacaksanız malınızı aşağıya verin diyor

8. 4.39'da 117bin adet alıcı 4.40'da 123bin adet satıcı.

Sayfa 41/205 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •