Originally Posted by bb79 29/09/2017 15:13:28 ANALİZ-BİST30 VİOP Yakın Vadeli Sözleme Teknik Görünümü(Yatırım Finansman/Dr.Nuri Sevgen) "Hiss-i kable'l-vuku Hacı Abiyi tanımıyor ,Nuri... Yazdıkları hikaye.... yine de okumakta fayda var.. olur ya 40 yılda 1 tutar.
Originally Posted by keremalkm Hacı Abiyi tanımıyor ,Nuri... Yazdıkları hikaye.... yine de okumakta fayda var.. olur ya 40 yılda 1 tutar. ben artık hiç birine inanmıyorum. sadece takip eden var ise faydalansın istiyorum. yoksa onun kimseden üstünlüğü yok sadece işini yapıyor. saygılar
Originally Posted by keremalkm Hacı Abiyi tanımıyor ,Nuri... Yazdıkları hikaye.... yine de okumakta fayda var.. olur ya 40 yılda 1 tutar. 61 bin takipçisi var, her biri 1 kontrat alsa günü 130 bin kapatırız. Ama dediğiniz gibi Hacı Baba ne der bu duruma.
Originally Posted by KAHRAMAN 61 bin takipçisi var, her biri 1 kontrat alsa günü 130 bin kapatırız. Bizim hacı 15 günde , 12 defa uğradı buraya.. Gelirken hiç haber vermedi.. Hacı 13.000 puanımızı götürdü. O sırada NURİ 144.000 hedefi vermekteydi....
CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI KARAHAN: SIKI PARA POLİTİKASININ DEVAM ETMESİ LAZIM - BLOOMBERG HT bir sen vardın konuşmayan merkez bankası başkanı dışında herkes konuşuyor. Birazda dolarda köpük var düşmesi lazım de tam olsun.
Forum Rules
Yer İmleri