Sayfa 10/151 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 73 - 80 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. Brent yüzde 2.5 aşağıda 46.90
    Silver yüzde 1 aşağıda 16 dolarında altında , bugün birisi 14.50 ye kadar da basmış iğne bar yapmış..
    Gold 1220 dolarlarda..

Amerikan 10 yılıklar 2.37

Piyasaların geri satım olayını nasıl karşılayacağını çok merak ediyorum..

Bu bir ön hazırlık habercisi mi acaba..

Biz bu ön hazırlığı 3.64 65 lere gelerek karşılıyorsak..
    Birde ortalık karışırsa 4 ün üzerine çok hızlı atar..
    Hele birde faiz indir yawww söylemleri çıkarsa...Çok şenlenir ortam..

Ben bu yazın sakin geçeceğini düşünüyordum (um)...aslında hala düşünüyordum ki..
    Bizim kiler yine faiz demeye başladılar..

Kaldıraç yasakla
    yurtdışı forex i yasakla
    swap ı ıh de...
    Bunun bir adım ötesi ihtiyacı olmadığı halde dolara alana engel mi..
    Neden dolar alıyorsun ...Nedenin yoksa hadi yallah mı..

Olabilir..

Bir rahatsızlık var..

eee yüzde 5 büyümüştük..

olmadı mı..?? ne kurcalıyorsun ...

Bu 2 noktası diyip duruyorum bunlarda teyitler gelir nedir bu teyitler peki = dirençte atılan pinbarlardır, hayvan gibi düşüş yada çıkış barlarıdır vs.vs.
    Örnek açıyoruz euusd 4 saatlik grafiği beyler ne var şekil 2A
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    üstad ons 1295 den geldi 1217 e değdi. hiç mi tepki yapmaz yahu bu namussuz.
    Alımdaysanız kafanız karışmasın diyorum işte benim analiz goldda uzun vade.
    Buradan tekrar 1292 ye zikzag yapabilir ihtimali var ama gold artık çok agresif hareketler yapmıyor belli fiyat aralıklarında gidip geliyor ama trend aşağı yönlü.
    Aşağı yönlü trendde ne yapılır çıkışta direnç noktasından satarsın destek noktasında pozdan çıkar tekrar yükselmesini bekler gene satarsın almazsın sıkıntı ne KY mantığı ise bu stratejiye tam tersi çalışır, düşüş trendinde tepeden alır, çıkış trendinde dipten satar.

Endeks 30 u varsayalım %10 ralli yaptı her geri gelişte alan adammı karlı yoksa trendde oturanmı yada her çıkışta buranın ötesi yok diyip satan mı ?
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Ebenin nikahı be euro, 4 saatlik barın pinbarını 5lik barda bozma nedir lan insafsız kitapsızlar. Ciddi ciddi çüş be 4 saatlik emeği 5 dakikada hiç etti ********ler.

5. son zamanlarda global gelişmelere yas en erken yada en geç tepkiyi veriyoruz.sebebini bilmiyorum bir müdahale mi yoksa kırılgan olmamız mı ama bende böyle bir algı oluştu.o yüzden türkiye işlemleri tek başına teknikçiler için bir veri.ytd.

3.64 de tutunamiyor sanki.

15,30 gerçek bugün gerisi yalan şuan için ne yaparsa yapsın TDI i bekliyor piyasa.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Euro dolar'a basınca dolar tl'ye de aynı anda basıyorlar sankim.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 10/151 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •