Son 2 gündür epey azaldı şu malum işlemler, inşallah keserler bunu...Ha şöyle yahu...
Son habere göre şirket bu kripto işini kafaya koymuş, belli...Gayet olumlu...
Son 2 gündür epey azaldı şu malum işlemler, inşallah keserler bunu...Ha şöyle yahu...
Son habere göre şirket bu kripto işini kafaya koymuş, belli...Gayet olumlu...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Bu hissede temel sıkıntı hisseye olan talep yetersizliği değil, talep var gerekirse artırırız...Daha dün, o kötü piyasada bile tavana kadar toplam satış 100-150 K lot civarında idi...Yani bıraksalar normal bir yatırımcı bile alır götürür hisseyi...Ama tam tersi, alana düşman kesilmece, hakaret etmece, almayın bu fiyatlarda kalsın mantığı; kime ne faydası varsa bunun...
Umudum bunun düzeleceği yönünde, yoksa şirketin finansallar ve geleceğe yönelik beklentiler açısından bir sıkıntısı yok...Kaldı ki bu kripto işi tahayyül edilemez noktalara gidecek bana kalırsa...Yapay zeka vs...Bu açıdan bakıldığında sadece alım satım değil finansal okuryazarlığa fazla ihtiyaç olmadan herkesin anlayabileceği grafiksel uygulamaları ve yatırım stratejilerini en iyi geliştirenler inanılmaz para kazanacak...
Savas direk bu sirketi etkiliyor sanirim
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bari az saglam dursaydi, tamam tavan ol demedik de,neyse bakalim artik.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalesef öyle, artık fiyatlamanın önemi de kalmadı yani 6 aylıkta çok muhtemelen sermayesi kadar kâr getirme potansiyeline rağmen kalın kalın lotlar koyup arkasına 31 li işlemler ile gelmeyin kardeşim diyorlar...Piyasa diliyle...
Yer İmleri