ışık ökte yine saçmaladı... yok msci %1,5 yukarıda, bist %1 den fazla artı açar vs...iyi de msci 18:10 daki degerinde...iyice kafayı yedi adam.
ışık ökte yine saçmaladı... yok msci %1,5 yukarıda, bist %1 den fazla artı açar vs...iyi de msci 18:10 daki degerinde...iyice kafayı yedi adam.
eksi 4000 bin gap gelir spotla fark kapanir,dert ettiğiniz seye bak,hava civa bu vadeli. spot az bi arti acar diye düşünüyorum çünkü 113bin destegi saglam çalışıyo
Hamdım Piştim Yandım
Işık Ökte abimizin bu durumlara düşmesi çok üzücü gerçekten , herşeyin para olmadıgını sağlığında çok önemli olduğunu gösteren canlı bir örnek...
Sabah dolar tahminim +%1,5
Vadeli, -2.000 veya
Dolar -1
Vadeli +200
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben o zaman koridoru hesap etmemistim. Boyle bir artirim bekliyorum cunku bir sonraki toplanti 25 ekimde. Eylul enflssyonu ile yillik 21 22 yi bulur ve eger bu artirimi yapmaz ise olaganustu toplanti yapmak zorunda kalacaklar
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kafayı değilde malı fena yedi kafaya onların hepisi, bo$kan zaruri rallisi ayağına ve dahi içinde AvroDıDallır rallisi e$liğinde..
Saray zafer mönüsü gibi afiyet bal $eker oldu böylelerine.. )
Misal hAlli Çigutay bile büzü$tü kaldı belli hasar büyük..
Öyle savunmasız kaldıki bu güruh, global finans devleri istediklerin an resmen içinden geçer bunların..
Büyük patronları batık malum.
Yer İmleri