Sayfa 1008/1068 İlkİlk ... 85089089589981006100710081009101010181058 ... SonSon
Arama sonucu : 8542 madde; 8,057 - 8,064 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Günaydın...Hayırlı sabahlar..Reis,aynen dediğiniz gibi çok haklısınız bir muaammadır gidiyor.. Yaklaşık 10-11 yıllık sessizlik,karanlık bir süreç oluştu ..Son gülen iyi mi güler ,sabrın sonu gerçekten selamet mi hayırlısıyla bekleyip göreceğiz hep beraber şahit olacağız..Çok teşekkür ederim ..Selam ve dua ile..Sağlıcakla kalın..

2. PP VE P MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK VE TAAHHÜT ANONİM ŞİRKETİ
    Ali Eşref Çavuşoğlu YK BAŞKAN Yardımcısı Semt Kadıköy

Ali Eşref Çavuoğluna Ait firma bilgileri.

ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU Y.K. Üyesi 105336-0 TASFİYE HALİNDE Ç.B.S.PAZARLAMA VE BOYA YATIRIMI ANONİM ŞİRKETİ KADIKÖY
    ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU Y.K. Üyesi 129983-0 Ç.B.S.HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ MALTEPE
    ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU Y.K. Üyesi 161738-0 MİKROTAŞ MİKRONİZE TOZLAR SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ ŞİŞLİ
    ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU Y.K. Üyesi 246573-0 TASFİYE HALİNDE SOTEM DIŞ TİCARET VE TEMSİLCİLİK ANONİM ŞİRKETİ GAYRETTEPE İptal Firma
    ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU Y.K. Üyesi 268663-0 PP VE P MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK VE TAAHHÜT ANONİM ŞİRKETİ KADIKÖY
    ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU Y.K. Üyesi 416851-0 TASFİYE HALİNDE İNCE MÜREKKEPLER ÜRETİM VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ KADIKÖY
    ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU Y.K. Üyesi 416853-0 (İFLAS NEDENİYLE)TASFİYE HALİNDE OFSET MÜREKKEPLER ÜRETİM VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ KADIKÖY İptal Firma
    ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU Y.K. Üyesi 104824-0 (İFLAS NEDENİYLE)TASFİYE HALİNDE Ç.B.S.BOYA KİMYA SANAYİİ VE TİCARETİ ANONİM ŞİRKETİ KADIKÖY
    ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU Y.K. Üyesi 700034-0 RENK ARAÇ KİRALAMA VE TURİSTİK HİZMETLER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KADIKÖY
    ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU Y.K. Üyesi 700102-0 ÇBS OTO BOYALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ŞİŞLİ
    ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU Y.K. Üyesi 700116-0 TASFİYE HALİNDE ÇBS OTO BOYA SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KADIKÖY
    ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU Eski Y.K. Üyesi 22311-5 ÇBS SATIŞ VE PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ MALTEPE
    ALİ EŞREF ÇAVUŞOĞLU Eski Y.K. Üyesi 255427-0 ÇBS PRİNTAŞ OTO BOYA VE GEREÇLERİ SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ MALTEPE

3. Biz nasıl umut ederek yıllarca bekliyorsak, belki bir şekilde haksızlık hukuksuzluk, hile hurda varsa bu işin içinde bizi bile bile mağdur edenler de en az bizim kadar belki affedilirim diye yıllarca beklesinler.

4. Bir tren garında ölen Rus edebiyatının dev ismi Tolstoy'un son fotoğrafı ve Hayatı Sorgulatacak Ders Niteliğinde 17 Sözü:

1. Öyle horozlar vardır ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar.

2. Hayat ne gideni geri getirir, ne de kaybettiğin zamanı geri çevirir. Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın, ya da yaşamadım diye ağlamayacaksın.

3. Bozuk para insanın cebini deler, bozuk insan da kalbini. Bu yüzden harcayın ikisini de gitsin.

4. İnsanı bedenen ameliyat etmek için uyutmak, ruhen ameliyat etmek için ise uyandırmak gerekir.

5. Herkes insanlığın kötüye gittiğini kabul eder ama hiç kimse kendisinin kötüye gittiğini kabul etmez. Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür ama hiç kimse önce kendini değiştirmeyi düşünmez.

6. Varlığı bir şey kazandırmayan insanların, yokluğu hiçbir şey kaybettirmez.

7. Ne diye şeytana kızarsın? Bir iyilik yap da, o sana kızsın.

8. Bil ki, yaşadıklarınla değil yaşattıklarınla anılırsın. Ve Unutma; ne yaşattıysan elbet bir gün onu yaşarsın.

9. Bir insanı bulunduğu mevkiyle değil, göz koyduğu mevkiyle ölçmek gerekir.

10. En güçlü iki savaşçı sabır ve zamandır.

11. Bir insan acı duyuyorsa canlıdır. Başkasının acısını duyuyorsa insandır.

12. İnsanın gerçek gücü sıçrayışta değil, sarsılmaz duruştadır.

13. Kendi mutluluğundan başka hedefi olmayan insan kötüdür.

14. İnsanların çoğu onu yapıyor diye yanlış, yanlış olmaktan çıkmaz.

15. Kimse, kimseyi küçümseyecek kadar büyük değildir, bilmelisin. Küçümsediğin her şey için gün gelir, önemsediğin bir bedel ödersin.

16. Birine çamur atmadan önce iyi düşün ve sakın unutma: önce senin ellerin kirlenecek.

17. Başkalarının hayatından ders alın. İnsan, bütün hataları kendisi yapacak kadar uzun yaşamıyor.

5. Garibanca logonu bulmuşsun insan bizim yaşlarda ya aynaya bakınca yada bir yerleri ağrınca yaşlandığını anlıyor şimdi bu logoyu gördükçe daha çok hatırlayacağız ömrümzün yarısı bu sitede geçiyor ben aynalara küsmüşken ton ton dede bize yaşlandığımızı hatırlatacak neyse insan hissettiği yaştadır gönlümüz genç olsun umutlarımız taze.

6. tonton dede yapıştır güzel kıssadan hisse veya güzel bir masal..

7.  Alıntı Originally Posted by Santa_fe Yazıyı Oku
    Biz nasıl umut ederek yıllarca bekliyorsak, belki bir şekilde haksızlık hukuksuzluk, hile hurda varsa bu işin içinde bizi bile bile mağdur edenler de en az bizim kadar belki affedilirim diye yıllarca beklesinler.
    çok haklısınız üstad sevgili bu kadar beklemez.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

8. ARKADAŞLAR
    Çok ama çok mutluyum
    Mutluluğumu sizinle paylaşmak istiyorum
    Aşağıda resmi olan kadın
    varya o benim sevgilim
    Kendisi bulgar vatandaşı
    İnternette tanıştık.
    6 aydır konuşuyoruz birbirimizi çok seviyoruz.
    Türkiye ye gelip benimle evlenmeyi düşünüyor
    Fakat borçlarından dolayı gelemiyor muş borçlarımı sen ödersen gelirim aşkım dedi
    Bin dolar gönderdim
    Tam borçlarını kapattı gelecekti ki yurt dışı çıkış yasağının kalkması için de
    2 bin dolar daha lazımmış
    Neyse ki sağlık olsun 2 bin dolar daha gönderdim
    Ama uçak bilet parası olmadığı için yine gelemiyorum dedi
    Neyse ki 300 dolar bilet parası da gönderdim ��şükür bitti artık kavuşuyoruz
    Ama saatlerdir kendisine ulaşamıyorum telefonu kapalı, Galiba uçağa bindi geliyor iki gözümün çiçeği

Sayfa 1008/1068 İlkİlk ... 85089089589981006100710081009101010181058 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •