Sayfa 101/136 İlkİlk ... 519199100101102103111 ... SonSon
Arama sonucu : 1112 madde; 801 - 808 arası.

Konu: küçük yatırımcı pörtföyü

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    19 sermaye var 14 halka açıklık açık kısmı toplu ama düzeltiyor işte normalde benim hesaba gore 260 270 olması lazım

Alcar cimbeton maliyetin çok düşük ama son 10 gündür hiç hareket yok hatta alcar 100 lira düştü

İntema zarar

Ekiz maliyet 12
    Göltas 40 oda düzeltiyor kopamadi 350 lira min fiyat

Diğerleri portföyu artıda tutuyor birde Göknur fade ege gübre isfin bunlardan alsatta %35 40 arası geldi yoksa

Seçimlerimun yarışı yatay aşağıda son 10 gündür

3.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    19 sermaye var 14 halka açıklık açık kısmı toplu ama düzeltiyor işte normalde benim hesaba gore 260 270 olması lazım
    O zaman senin portföye göre ekside bı intem var sanırım bende bugün uyuz oldum sattım ama hedefin güzelmiş ne yapsam diye düşünüyorum geri mi alsak acep 😅

4.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Alcar cimbeton maliyetin çok düşük ama son 10 gündür hiç hareket yok hatta alcar 100 lira düştü

İntema zarar

Ekiz maliyet 12
    Göltas 40 oda düzeltiyor kopamadi 350 lira min fiyat

Diğerleri portföyu artıda tutuyor birde Göknur fade ege gübre isfin bunlardan alsatta %35 40 arası geldi yoksa

Seçimlerimun yarışı yatay aşağıda son 10 gündür
    Alcar cimbeton eşşek çıktı bendede...doas golts eggub clebi bayrağı göğüsledi bende deva-i dert hoca yı taklit etsem...TLMAN la iki liman nuhcm ile üç çimento olacaktı en iyisi intem e geri gelmek sanırım bakalım hakkımızda hayırlısı

5. Maşaallahınız var. Ben çok sabırsızım. Garfa dan devamlı al-sat yaptım. Beklesem çok daha iyi olacak ama siyasi konjonktüre güvenemiyorum. Mal da yakalanmak istemiyorum.

Bugün süper başladı cimbeton acsel intema bunlar gitmeli finler zaten gidecek her bilanço geldiğinde

7.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Bugün süper başladı cimbeton acsel intema bunlar gitmeli finler zaten gidecek her bilanço geldiğinde
    Sayın Nilkiz Acsel kısa-orta vade nereler takip edilmeli ? Saygılar...

8.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Garfa yine yapacağını yaptı. Neyse iyi kötü çözdük. Yukarıdan bıraktım yarısını, aşağıdan koydum. % 4. Bereket versin.

Sayfa 101/136 İlkİlk ... 519199100101102103111 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •