Sayfa 1011/1068 İlkİlk ... 1151191196110011009101010111012101310211061 ... SonSon
Arama sonucu : 8542 madde; 8,081 - 8,088 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Zaman kime ne getirir ve kimden ne götürür ne vereceğini hesap etmiyorsan alıcısı senin ne kaybedeceğini hesap etmez mutlu edemiyorsan mutlu olmayı öğrenmek zorundasın umut gerçek olmasada mış gibi içinde yaşar bir gün ne olur sana notu verecek olan hayattır ne verdiysen onu iyi veya kötü alırsın

2.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Zaman kime ne getirir ve kimden ne götürür ne vereceğini hesap etmiyorsan alıcısı senin ne kaybedeceğini hesap etmez mutlu edemiyorsan mutlu olmayı öğrenmek zorundasın umut gerçek olmasada mış gibi içinde yaşar bir gün ne olur sana notu verecek olan hayattır ne verdiysen onu iyi veya kötü alırsın
    Kardeşim,ne güzel özlü ve doğru sözler aynen sana katılıyorum..Aklı başında ,el emin,özü sözü bir,sözüne itibar edilebilir vb.güzel insansın vesselam..belki birlikte yol yürümedik ,karşı karşıya gelip tanışmadık,oturup beraber yemek yemedik,alış verişimiz olmadı vb. ama ben insan sarrafıyım diyecek kadar hislerime güvenirim ..Seviliyorsun güzel kardeşim..mübalağa yapmıyorum içimden geldiği gibi doğru gördüğüm hissettiğim gibi söylüyorum..Sağlıcakla kalın.. olumlu yada olumsuz iyi yada kötü ama o beklediğimiz haberi ilk senden duyacağımıza inanıyorum..ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Umut hep hep varda icraat yapan yok masa başında herşey güzel sahada neler oluyor kimsenin haberi yok şikayet var ihbar var sonuç yok rabak santral raksev koniteks çukurova aktaş sabah pazarlama sifaş gibi bu şirkette yaşadığım tarihin tozlu raflarında binlerce yatırımcının mağdur edildiği gibi printaşında kaderi böyle olacak tasfiyesiz fesihsiz tescilsiz yok olup gidecek.
    sonumuz yaklaşıyormu diğerleri gibi...

4.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Kardeşim,ne güzel özlü ve doğru sözler aynen sana katılıyorum..Aklı başında ,el emin,özü sözü bir,sözüne itibar edilebilir vb.güzel insansın vesselam..belki birlikte yol yürümedik ,karşı karşıya gelip tanışmadık,oturup beraber yemek yemedik,alış verişimiz olmadı vb. ama ben insan sarrafıyım diyecek kadar hislerime güvenirim ..Seviliyorsun güzel kardeşim..mübalağa yapmıyorum içimden geldiği gibi doğru gördüğüm hissettiğim gibi söylüyorum..Sağlıcakla kalın.. olumlu yada olumsuz iyi yada kötü ama o beklediğimiz haberi ilk senden duyacağımıza inanıyorum..ytd.
    Eyvallah reis sağolasın İnşallah dileklerimiz gerçekleşir aynı yolda aynı duyguları yaşıyoruz ortak hayallerimizin birleşeceği yer printaş neden olmasın.

5.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    sonumuz yaklaşıyormu diğerleri gibi...
    Evet akant İnşallah iyi son olur 2015 in 2 nci ayı mahkemenin iflas ertelemenin reddini baz alırsak 10. Yılın dolmasına az kaldı bir şeylerin gizleniyor olduğunu gizlilik kararı alındığını düşünerek beklentilerimiz iyi tescillerle printaşın yoluna devam etmesi.

6.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Eyvallah reis sağolasın İnşallah dileklerimiz gerçekleşir aynı yolda aynı duyguları yaşıyoruz ortak hayallerimizin birleşeceği yer printaş neden olmasın.
    Kadim dostum,Sende sağ olasın..Selam ve dua ile kal..

7.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    fabrikada girişte çok güzel uygun fiyatlı et şarküteri açılmış fiyatlarda uygun yolu düşene tavsiye ederim.
    Çbsnin tabelası dimdik ayakta duruyor karanlıkta zor gördüm ampulü mü patladı ne kiracıların tabelaları ışıl ışıl inşallah bir gün bizim çbs nin tabelası da ışıl ışıl olur

Sayfa 1011/1068 İlkİlk ... 1151191196110011009101010111012101310211061 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •