Sayfa 1016/1072 İlkİlk ... 1651691696610061014101510161017101810261066 ... SonSon
Arama sonucu : 8569 madde; 8,121 - 8,128 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Biz geçmiş zaman olamadık mı daha ayıp etmişler çok geç kalmışlar sn.akant2017 Mevcut soygun düzeninin en görkemli ,şaşaalı ,ateşli,parlak dönemi yaşanırken çavuşoğlu soyguncu dalton kardeşler fişi çekmekte çok geç kalmışlar..Elbet felaketlerin ardı arkası kesilmeyen bu dünyanın bir gün sonu olacak insanlarında ne kadar yaşarlarsa yaşasınlar muhakkak bir sonları olacak işte o zaman gerçek adaletin,hukukun,hakkaniyetin dağıtıldığı Allah'ın huzurunda hesaplaşacağız kul haklarıyla beslenen çavuşoğulları kardeşler;cehennem azabınız ve ateşiniz bol ve gani olsun..Hakkımız size ve geçmişlerinize haram ,zehir,zıkkım olsun..sizin gibi soyguncu zengin ahlaksız sözde iş insancıklarını,iblisleri başımıza musallat edenlerede hakkımız haram olsun ve onlarında cehennem azapları bol olur inşallah..ytd..

2.  Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Biz geçmiş zaman olamadık mı daha ayıp etmişler çok geç kalmışlar sn.akant2017 Mevcut soygun düzeninin en görkemli ,şaşaalı ,ateşli,parlak dönemi yaşanırken çavuşoğlu soyguncu dalton kardeşler fişi çekmekte çok geç kalmışlar..Elbet felaketlerin ardı arkası kesilmeyen bu dünyanın bir gün sonu olacak insanlarında ne kadar yaşarlarsa yaşasınlar muhakkak bir sonları olacak işte o zaman gerçek adaletin,hukukun,hakkaniyetin dağıtıldığı Allah'ın huzurunda hesaplaşacağız kul haklarıyla beslenen çavuşoğulları kardeşler;cehennem azabınız ve ateşiniz bol ve gani olsun..Hakkımız size ve geçmişlerinize haram ,zehir,zıkkım olsun..sizin gibi soyguncu zengin ahlaksız sözde iş insancıklarını,iblisleri başımıza musallat edenlerede hakkımız haram olsun ve onlarında cehennem azapları bol olur inşallah..ytd..
    çıkmadık candan ümit kesilmiyor .sağolsun 2 onur 2 .

3.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    çıkmadık candan ümit kesilmiyor .sağolsun 2 onur 2 .
    Hep beraber sağ olalım ve umutlu bekleyiş bize yeni kapılar yeni umutlar yeni yollar açsın.
    İnsan ummadığı yerde ve ummadığı imkanlarda olabiliyormuş bir gün geliyor kabus gibi bir gün geliyor hayal gibi inşallah printaş kabusu biter hayallermiz için ömrümüz yeter.

4.  Alıntı Originally Posted by Cumhuriyet Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar!
    ÇBS PRTAS hissenin borsaya açılma talebinin olduğu ancak yetkililerin çok detaya baktıkları, işi sıkı tuttukları, işin çok kolay olmadığı, biraz daha zamana ihtiyaç olduğu ifade edildi.
    Hisse fiyatının yaklaşık 50/75 arası olacağı belirtildi.
    Hepimiz yılların verdiği yorgunlukla açılışını heyecanla bekliyoruz.
    Bende de çok fazla var.
    Bekliyoruz, takip ediyoruz.
    S.A.Cumhuriyet kardeşim altı ayda bir yazıyorsun yokmu her hangi bir gelişme.

5. Bana denilen arsada hukuki bir sorun yok satılması bekleniyor.Borsaya kota olmak bu satışa bağlı.

6.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Küçük balık büyük balıkta vitamin olur zavallı tosuncuğumuzu çbs holding yedi alerji yapar biyerden çıkarda hayırlı yerden çıksa.

GÖREV DAĞILIMINDAKİ DEĞİŞİKLİK

Daha önceden Yönetim Kurulu Başkanı görevi olan (İFLAS NEDENİYLE) TASFİYE HALINDE Ç.B.S.BOYA KİMYA SANAYİİ VE TİCARETİ ANONİM ŞİRKETT'in önceki bu görevi sona ermiştir.

Daha önceden Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevi olan ÇBS PRİNTAŞ OTO BOYA VE GEREÇLERİ SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ'in önceki bu görevi sona ermiştir.

Daha önceden (YÖNETİM KURULU BAŞKANI) Temsile Yetkili görevi olan (İFLAS

NEDENİYLE) TASFİYE HALİNDE Ç.B.S.BOYA KİMYA SANAYİİ VE TİCARETİ ANONİM ŞİRKETİ'in önceki bu görevi sona ermiştir. Daha önceden (YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI) Temsile Yetkili görevi olan ÇBS PRINTAŞ OTO BOYA VE GEREÇLERİ SANAYİİ ANONİM ŞİRKETTin

Önceki bu görevi sona ermiştir.

Daha önceden (YÖNETİM KURULU ÜYESİ) Temsile Yetkili görevi olan Türkive Uyruklu 377******22 Kimlik No'lu İSTANBUL / ŞİŞLİ adresinde ikamet eden AYDIN ÇAVUŞOĞLU'in önceki bu görevi sona ermiştir.

TEK ORTAKLIK BİLGİSİ

Şirket tek pay sahipli bir Anonim Şirkettir. Bu pay sahibi, BAĞLARBAŞI MAHALLESİ SAKARYA SK. MALTE PLAZA APL. NO: 35/1 MALTEPE/İSTANBUL adresinde ikamet eden Türkiye Uyruklu Ç.B.S. HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 'dir.
    2onur2 Kardeşim bu maltepe adresi zaten çbs printaşın adresiydi hatta gittim10.11 ay içeri almadılar.

7. Takaslarda her hangi bir kıpırdama var mı 2onur2 kardeşim.

8.  Alıntı Originally Posted by şafk Yazıyı Oku
    S.A.Cumhuriyet kardeşim altı ayda bir yazıyorsun yokmu her hangi bir gelişme.
    Daha önce ben sormuştum bunu. Cevap vermemişti. Anlaşılan daha altı ay dolmamış...

Sayfa 1016/1072 İlkİlk ... 1651691696610061014101510161017101810261066 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •