1 araba parası kazanacakken 1 teker parasına fit olmak budur işte.
herşey nasip kısmet arkadaşlar.
sağlık olsun
1 araba parası kazanacakken 1 teker parasına fit olmak budur işte.
herşey nasip kısmet arkadaşlar.
sağlık olsun
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Tamamı kafadan salladığım şahsi paylaşımlardır.
endeks de 115.000'lere düştü.
fener 16.39 -%15
Son düzenleme : bababazil; 20-02-2020 saat: 16:41.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Tamamı kafadan salladığım şahsi paylaşımlardır.
İblibe muhalifler girmiş...
Muhtemelen peşine de biz gireeriz. Bundan önce ki tüm operasyonlarımız böyle olmuştu.
Hafta sonu da araya girer. Tahminim yarın öğleden sonra belki pazartesi toparlaması lazım kağıtların.. bi aşağı atım canı daha da olabilir kağıtların...
Bu 4. Ya da 5. Operasyonumuz. Artık piyasalar da buna hazır ve alıştı..
Fakat ilk zamanlar bu tip aşağı basıyorlar borsayı , doları da çıkarıyorlar bu panik zamanları...
Şu an borsa; operasyonu fiyatlıyor.
Aslında Fener tam alım yeeirime gelmiş. 22.40 dan 16.20 ler muazzam marj. Lakin takımma ve hakeeme güvenemiyorum. Yine bizimkiler boş kaleye atamaz sa hakem ve Var lehümize olanları esgeçip, aleyhte olanları verirse diye elim almaya varmadı. Ama fiyat çok iyi yeede bence.
Lakün gs yi yenersek, Ts de bjk ye yenilirse şampiyonluk hayalleri tekrar başlar. İnşallah yeneriz.
Allah ordumuza güç ve kudret versin.
Yatırım tavsiyesi değildir.
bu arada gs maçına fanatik galatasaraylı halil umut meler atanmıştı,
https://m.takvim.com.tr/galeri/spor/...ari-takimlar/8
halil umut meler ile gs 12 resmi maçta hiç kaybetmemiş. 10 galibiyet 2 beraberlik almış.
var hakemi abdülkadir bitigen de galatasaraylı,
https://www.mynet.com/super-lig-de-h...yspor#16062749
kadıköyde taraftarımızın da desteğiyle tüm fener düşmanlarını üzecek bir sonuç almamızı temenni ediyorum.
Merak ediyorum,
Hala Ali Koç 'u savunan var mı bu forumda ?
YTD.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !
6 Ay önce hisse 8 iken 22 hedef demiştim kimse inanmamıştı.Bugün hedefi görmüş.Umarım bekleyenler epey kazanmışlardır.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri