Sayfa 102/1001 İlkİlk ... 25292100101102103104112152202602 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 809 - 816 arası.

Konu: Viop XLIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Abka bastın mı kardeş shortu
    VOB yapmayın-yaptırmayın...full EREGLİ aldım..artık huzur var.Düşse de -yükselse de mutluyuz.

2. Vob yapmayın diye diye millete fırsatları kaçırtıyorsunuz, vob yabmayın diyene kadar 4450 olduğu akşam şort yapın deseydiniz şimdi paraları sayıyor okucaktınız, bu gidişle fakirlikten kurtulamazsınız.
    Her gün para dağıtıyorlar burda ama zengin olamamak, enteresan
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    VOB yapmayın-yaptırmayın...full EREGLİ aldım..artık huzur var.Düşse de -yükselse de mutluyuz.
    Hayırlı olsun abkacım Ereğli candır gerisi heyacan 😊 6 tl temettü cepte diyorlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    çok değil daha 20 gün önce burası tepe diyerek 3.000 den short açana sor...

olmadı 3.400 den short açan ne yapsın,battı..

3.800 den yapan battı....4.000 short açan bile bu gün dayanamadı 4.400 den kapattı ve battı..

e neymiş bu gün 4.400 den açsaymış...Ah geleceği görsek problem kalmayacakta...

VOB YAPMAYIN..ÖYLE 3-5 KONTRAT İLE OYNAMAYA BENZEMEZ.ARACI KURUMLARA müşteri kazandırmayalım

VALLAHİ AYIP ETTİNİZ...NEDEN 30 gün bekleyip te bugün 4.400 den short açmadınız...?

TEESSÜF EDERİM...neden bedava parayı almadınız..bakın 4.424 ten dönmüş..

benim dedem de öyle diyor..yahu tepeyi görünce short aç diyor,,ciddiyim..ama anlatamadım..

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Vob yapmayın diye diye millete fırsatları kaçırtıyorsunuz, vob yabmayın diyene kadar 4450 olduğu akşam şort yapın deseydiniz şimdi paraları sayıyor okucaktınız, bu gidişle fakirlikten kurtulamazsınız.
    Her gün para dağıtıyorlar burda ama zengin olamamak, enteresan
    dün 90 derece açıyla çıkıyor diye sevinenler bugün 90 derece açıyla düşüyor diye seviniyor. Zenginler işi biliyor hep kazaniyolar bizim gibi fakirlerde hep kaybediyor. Bu arada turkcelden güzel sopa yedim her yanım ağrıyor. Tahminim en az 2 ay kendine gelemez borsa .

6.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    dün 90 derece açıyla çıkıyor diye sevinenler bugün 90 derece açıyla düşüyor diye seviniyor. Zenginler işi biliyor hep kazaniyolar bizim gibi fakirlerde hep kaybediyor. Bu arada turkcelden güzel sopa yedim her yanım ağrıyor. Tahminim en az 2 ay kendine gelemez borsa .
    Sorma ya türkcele tabana yazıldım ona bile verdiler, bu nasıl iş arkadaş sanki her gün tavan yapmıştıda endekis düşerken en önden koştu, yok abi biz asla kazanamayız. Fakir geldik fakir gidecez
    O ereğli alanlar da fakirlikten kurtulamıycak
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sorma ya türkcele tabana yazıldım ona bile verdiler, bu nasıl iş arkadaş sanki her gün tavan yapmıştıda endekis düşerken en önden koştu, yok abi biz asla kazanamayız. Fakir geldik fakir gidecez
    O ereğli alanlar da fakirlikten kurtulamıycak
    Abi sen tabana neden yaziliyon ki? Sen mi kaldıran tahtayi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Yahu arkadaş ne ereğlisi..ŞAKA YAPTIM..
    Son düzenleme : ABKA; 13-09-2022 saat: 20:10.

Sayfa 102/1001 İlkİlk ... 25292100101102103104112152202602 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •