![]()
![]()
![]()
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
![]()
![]()
![]()
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlamıyorsanız bu arkadaşa danışın o anlatsın ondan özendim aslında .
Konuşarak yazmak olduğu için bu şekilde olabiliyor Apple iOS atarsa devrik cümleleri düzeltmıyor sanırım hala geliştirme aşamasında bu bir eksiklik olsa da ileride daha akıllı yapabilirler Telefonla konuşmayı Ama iyi Böyle de
Zaten formlara klavyeyle yazı yazmak zaman kaybı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim ne yazdığım belli senden başka da anlamayan yok.O da bence senin anlayış kıtlığından .Olay belli ,burası bir forum ,millet sen zaman kaybetme diye klavye kullanmadığından garip garip cümlelerini okumak zorunda değil.Önce sen forumdaşlarına saygı göster ,sonra borsa bilgini falan konuşuruz.Olay belli yaptığın saygısızlığı bana laf atarak telafi edemezsin ya klavye kullan adam gibi yaz herkesin vaktini çalma ya da bence hiç yazma .
Benim yazılarımı okumak zorunda zorunda değilsiniz .
Devrik Cümle yazmış olabilirim ama Biraz kıvrak ve pratik zeka sonra anlatım ihtiyacı olmazdı .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Bu entry nin neresinde 7 lerden ALGYO aldım diye yazıyor.Açın bakın grafiğine demişim,grafik bedelsiz sonrası düzeltilmiş fiyatları verdiği için ALGYO 7 lerden işlem görmüş gibi gözüküyor.Bedelsiz sonrası düzeltilmiş grafik olduğunu yazmaya üşendim, nasılsa kağıtla ilgilenenler bunu biliyordur diye.Yazma özürlü olduğun gibi okuma özürlüsün de.Neyse ben bir şey anlatayım size .İzmitde kandıralıların saf olduğu varsayılır.O yüzden askerde bölük yürü ,kandıralı sen de yürü denirmiş, yoksa anlamazlarmış.Aranızda kandıralı varsa özür dilerim ,espri tabi bu.
Yer İmleri