Sayfa 1038/1312 İlkİlk ... 38538938988102810361037103810391040104810881138 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 8,297 - 8,304 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. 1 milyon dolarlik evin haline bakin

https://twitter.com/maykpence/status...78160205152256

2. İnşaat düzenlemesi' Resmi Gazete'de
    Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca,Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nde yapılan düzenlemeyle konut olarak kullanılan yapılarda,ticari zemin kat yüksekliği 4,5 metreyi geçemeyecek, kısa kolonlar oluşturulamayacak, güvenlik sebebiyle asma katlar ve zemin artı 4 katlı yapılarda kapalı çıkma yapılamayacak.
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...zete-de/279507

Seçimden sonra konut piyasaları

https://www.youtube.com/watch?v=CBnrA_h1WH0&t=1417s
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir, itibar etmeyiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by ratso Yazıyı Oku
    Kur kac lira hic farketmiyor. Bozdugun dolari geri aliyorsun.
    Onden yillik dolara %20 faiz.
    TL faizin de var, kur cok armazsa ordan da nemalaniyorsun.
    Bolye karli bir yatirim firsati yok su an, tabii bu boyle devam edemez!
    Siz kkm yaptırdınız mı? Ben yaptırmadığım için net birşey söyleyemiyorum ama İşbankın sitesinde o günün kurundan tl olarak ödenir diyor.

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Siz kkm yaptırdınız mı? Ben yaptırmadığım için net birşey söyleyemiyorum ama İşbankın sitesinde o günün kurundan tl olarak ödenir diyor.

Tl ise tl ödenir
    Doalr bozupta yaptınızsa o günkü kurdan dolara çevirebiliyorsunuz.
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku

Yaptiriyorum, dolar bozup vade sonunda dolarimi geri aliyorum.
    Iyi teklif gelirse ertesi gun dolar bozup kkm'ye dvm.

konut piyasasının canlandırılmaya ihtiyaç duyduğu besbelli ,
    bunun için acilen uzun vadeli mortgage faizlerinin 10'un altına çekilmesi gerekir...
    başta kamu bankaları/kamu fonları/kamu katılım bankaları ve özel banka/katılım bankaları/GYMYO'ları ellerini taşın altına koymalıdırlar...

bunu istiyerek mi yazdık ?
    tabii ki hayır
    böyle başa böyle traş

Gayrimenkul sektörü sonuçlardan memnun

Gayrimenkul Uzmanı Şule Alp, seçim sonuçlarına göre meclis ekseriyetinin yeniden Cumhur İttifakında bulunması, gayrimenkul sektöründe ki belirsizliğin sona ererek, hareketlenmesini sağlayacağını söyledi.Türkiye 13üncü cumhurbaşkanı ve 28inci parlamento milletvekillerini seçmek için sandığa gitti. Sandık sonuçlarına göre vatandaşlar Cumhur İttifakına yeniden güvendi. Milletvekilliği üstünlüğünü yeniden elinde Cumhur İttifakının tutması ise ekonomide yaşanan belirsizlikte son buldu.

Seçimler sonrasında Gayrimenkul alanında yaşanacak gelişmeleri değerlendiren Gayrimenkul Uzmanı Şule Alp, Seçim öncesinde yatırım için kararsız olanlar vardı. Yatırımcılar güven ve istikrar arıyorlar. Dün yaşanan Seçim sonuçlarında Cumhur İttifakının mecliste ekseriyeti yeniden alması piyasada yeniden hareketlilik getireceğini düşünüyorum. Özellikle yaz aylarına geldiğimiz bugünlerde hem dış yatırımcı hem de yurt dışından gelen gurbetçilerimizin en güvenli yatırım alanı olarak görülen gayrimenkul sektörünü hareketlendirecektir†dedi.

İNŞAAT SEKTÖRÜ HIZLANACAK

İnşaat sektörünün hızlanacağını belirten Alp, konuşmasının devamında ise şunları söyledi:

“Seçim sonrasında ekonomide yaşanacak güven ortamında inşaat maliyetlerinin de düşmesi beklenebilir. Firmalar özellikle seçim sonucu sonrasında yavaşlattıkları çalışmalarını hızlandıracaktır. Yaz ayları boyunca inşaatların tamamlanması hem gayrimenkul piyasasına hareket getirecek, hem de faiş fiyat artışlarının önüne geçecektir.

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...emnun-42267866

hem konut fiyatlarının hem de kiraların patlayacağını gördükleri için sevinç nidalarını atmaları gayet normal...

Sayfa 1038/1312 İlkİlk ... 38538938988102810361037103810391040104810881138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •