Originally Posted by
diproyal
Sn. admustafa,
An itibariyle % olarak BES dağılımınızı sakınca bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Bende 1.300$/ons altın fiyatının altındayken altın fonu almak mantıklı geliyordu. Tabii ki 1.350 olunca satar eurobond fon alır geçerim demiştim. Konu açılınca kararsız kaldım..

Originally Posted by
admustafa
Sn. Diproyal. BES'te İki farklı dağılım mevcut biliyorsunuz katkı payı ve birikim olmak üzere. Katkı payı dağılımım %50 Altın %50 Yabancı borçlanma araçları(Eurobond) fonu yani her ay katkı paylarımı bunu alacak şekilde. Birikim ise %10 altın %10 Eurobond %80 PPF idi seçim öncesi fakat seçim sonuçlarından sonra birikiminde oranları %5 altın %5 Eurobond %90 PPF olarak güncelledim. Katkı payları %50 altın %50 Eurobond devam ediyor. Erken karar vermişim biraz daha beklemem gerekiyormuş.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Devlet katkılarıyla düzenleme gereği $ yoğun fon alamıyoruz diye biliyorum. Yanılıyorsam düzeltirseniz sevinirim. Bende birikim olarak eşit ağırlıklı olarak eurobond, yabancı hisse ve PPF bulunuyor. Şimdilerde biraz altına geçesim var ama karar veremedim... Devlet katkısı ile altın alabilsek ne güzel olur...
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Yer İmleri