Bu sene aracı kurumlar senesi demistim ismen bilançoya bakin
Cauti abi hayır yapilmasini istediğiniz sempati duyduğunuz bir kurum varsa sizin adınıza bağış yapilmak uzere ismini rica edeceğim , çok büyük bişey olmasa da sizin gönlünüzden geçen yere olsun...
Reel hayattan tanıdığım ve sizin gibi aracılığımla hayır yapmak isteyen arkadaşlara, bizzat tanıdığım, maddi olarak zorda ama başarılı üniversite öğrencilerine burs verdirtiyorum ( aynı öğrencilere ben de yardımcı oluyorum zaten).
Ancak sanal ortamda bu durum yanlış anlaşılabilir. Bu nedenle bunun yerine Mehmetçik vakfına ya da çağdaş yaşamı destekleme vakfına bağış yapabilirsiniz.
Özelden yazmadım, zira aynı güzel niyetleri olan arkadaşlara da cevap vermiş olurum diye düşündüm.
Not: borsa aleminde bayrak, din ambalajı ile kumarı teşvik eden, burdan alalım bir aya iki aya katlarız gibi vaatlerle hisse pazarlayan kişilerle aynı konuma düşmek istemem. Zira maalesef bu bağış konusu da sömürü ve reklam için kullanılıyor.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Gayet yerinde üstat. Ama sizde sanırım servetinizin önemli bir kısmını altında tutuyorsunuz. Bizdensiniz yani
Kısa bir süre önce vermiş olduğunuz 3000 dolar hedefinizi çok önemsiyorum. Bu nedenle alım-satım kesinlikle düşünmüyorum. O seviyeye gelince sizden tekrar bir değerlendirme rica edebilirim..
Bu sırada özellikle son bir yıldır gümüş için inanılmaz hedefler veren takip ettiğim bir iki ekonomist vardı. Resesyonist ortamda bu görüşler bana saçma geliyordu. Ama sanırım adamların bildikleri birşeyler varmış. Ya da geçici piyasa hareketleri...
Yer İmleri