Sayfa 105/469 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 833 - 840 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. Duruşma ne oldu

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by halefselef Yazıyı Oku
    duruşma ne oldu

lenovo a6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    27/092017 çarşamba günü saat:11:55 te

3. Gen otomobil diye bir elektrikli oto videosu var. Gen ismi nerden geliyor acaba. Müjdat gizliden gizliye otomobil üretimine mi başladı. 220 dönüm arazi üzerine bir fabrikası var. Bu araziyi elektrikli oto üretim platformu kurarakmı değerlendirecek acaba. Tübikak ın elektrikli aracı menzili uzatılmış olacak yani araçta jeneratör bulunup benzinden elektrik üretilecek, tam müjdat uygun diye düşünmüştüm. Zira fabrikayı neden izmirden ankaraya taşıdı. Bu kadar masrafı iflas etmek içinmi çekti. Müjdattan adam olmaz bunu anlayın

4.  Alıntı Originally Posted by osmancık78 Yazıyı Oku
    Gen otomobil diye bir elektrikli oto videosu var. Gen ismi nerden geliyor acaba. Müjdat gizliden gizliye otomobil üretimine mi başladı. 220 dönüm arazi üzerine bir fabrikası var. Bu araziyi elektrikli oto üretim platformu kurarakmı değerlendirecek acaba. Tübikak ın elektrikli aracı menzili uzatılmış olacak yani araçta jeneratör bulunup benzinden elektrik üretilecek, tam müjdat uygun diye düşünmüştüm. Zira fabrikayı neden izmirden ankaraya taşıdı. Bu kadar masrafı iflas etmek içinmi çekti. Müjdattan adam olmaz bunu anlayın
    Ne güzel hayal kuruyorsun sen

5. Daha duruşma tarihini bilmeyen kişi hangi havalardaysa beni hayal kurmayla itham ediyor, gerçeklere dön, kimin adına oynuyorsun acaba

6.  Alıntı Originally Posted by osmancık78 Yazıyı Oku
    Daha duruşma tarihini bilmeyen kişi hangi havalardaysa beni hayal kurmayla itham ediyor, gerçeklere dön, kimin adına oynuyorsun acaba
    Yav ne saçmalıyorsun sen Allah aşkına benim bunda hissem yok gnpwr da var 9.000 TL onuda batti sayıyorum. Bunların cinsi bozuk daha çok uzatırlar bu işi kimseden hisse toplayamadilar o yüzden şimdilik söylediklerin hayal. Bazen yenilgiyi kabul etmek gerekir. Ben yenildim 2 TL aldim 59 kuruş sattim bunun hissesini

7. vay be benden başka kimse kalmamış anasını satayım.. ulen keşke sataydım şu hisseleride şimdi hergün yeni bir umut bekler gibi bu sayfalarda umut mesajları beklemezdim.....

8. acil sahibinden satılık 28.000Lot hissem var alan yokmu huuuuuuu..

Sayfa 105/469 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •