BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Olaya şöyle bakın hükümetin Turizm beklentisi yüksek , yalnız jeopolitik durumun tatsız hal alması bize turizm olarak eksi yazar bu iki ülkeden %25 turist geliyor , burada yaşanacak olumsuz durumda hükümetin turizm üzerinden beklediği dövizdede şaşma olur , ozaman dövizdede hareketlenme olma olayı mevcut bana göre buda takip edilmeli.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bakın borsayı çeviren sistemin badem sporları şimdilik kredi ile çeviriyorlar , sakın bu borsa düşmez algısına kapılmayın.Borsayı 2400 lere taşıyan yerli , yalnız 17-19 aralıkta sıfırlayan çok vıop ta.Bu yüzden temkinli hareket etmek önemli trend yok sadece haber kaynaklı testere piyasası ve bunu iki tarafa dalga boyu yüksek olarak yapıyorlar neyle makinalarla.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sağ ol usta.
Yabancı çok az kaldı piyasada , açığa satış durumu belli zaten,malın kimde olduğu belli,makinaların kimisi hacimde , kimisi karşılıklı doldur boşaltla yukarı aşağı hareketlerle ivme yaptırılıyor.Düzenek belli bu dişlerin tamamen daha bağımsız işlemesi için canlı para gerekli , farkındaysanız yukarı ve aşağı makina hareketleri şuanda dükkan çalışıyor mu çalışıyor mantığı ile hareket ediyor
Yalnız raflar boş para lazım dükkanın raflarının dolması için.
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Rusyadan çıkan para uğrar mı bizim buralara sayın sindoma?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
" Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "
KGF, kurumsal bir kefalet kuruluşu olarak teminat yetersizliği nedeniyle çeşitli kredi ve destek imkânlarından yeterince yararlanamayan Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin (KOBİ) ve KOBİ dışı işletmelerin, “müteselsil kefil†olmak suretiyle krediye erişimlerini sağlamaktadır..
KGF tanımı yukarda en son konuşmasında bu paraların verilip değişik yerlerde kullanıldığını bakan yorumladı , tamamda madem biliyorsunuz bu paraların yanlış şekilde kullanıldığını neden gereken hesap sorulmadı .Şimdi beraber katlanıcaz diyorsunuz , bu paralar öyle böyle değil , duyduğumuz çok fazla şeyler mevcut ama ne kadarı doğru ne kadarı abartı onuda zaman gösterecek.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Mevcut hükümet olduğu sürece ben yabancı girişi beklemeyorum.
Arada giren hızlı makinalaı içerden bilgi alan kısa vade fon veya tefeci parasıdır.
Yabancı erken seçimin olacağını görürse , ellerindeki anketlerle karşılaştırıp ona göre hareket edecekdir.
Veya hükümet çok değişik bir hikaye ortaya koyarsa , şuanki konjöktörde rusya sat burasını al zor bana göre.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri