Sayfa 1050/1252 İlkİlk ... 505509501000104010481049105010511052106011001150 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,393 - 8,400 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Birisi yazmış falan falan şeyler Arjantinde bile olmamış diye de herhalde doğum tarihi 2002 den sonra olsa gerek Arjantinde neler olmuş bilmiyor bu kişi. Bakın tarih 2002 Arjantinde neler olmuş kısa iki haber küpürü aşağıda ...

http://arsiv.ntv.com.tr/news/133845.asp

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/a...el-koydu-41484
    Bizi Arjantinle kıyaslarsan aklından şüphe duyarım Umutabi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Ayrıca kimsenin parasına el koymamış haberi iyi okuyalım .

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Ekstre koy dediler koyamıyor .Şu herifdeki egoya bak ya..Hala şu kadar kazandım bu kadar kazandım .
    Kazandığı para eminim benim bir tatilde yediğim parayı geçmez ama burda hava bastırmayın konuşturmayın böyle ezik tipleri ..

ben küfür edecem de yönetim engeller.
    bu adamın söylediği hedefleri ilk söyleyen fetöcü elvan aktaştır
    ilk defa 4,5 olacak diyen sonra 7,5 olacak diyen odur.
    onun ağzı ile konuşuyor.onun propagandasını yaptı yıllarca
    neymiş efendim londra gizli bir kaynağı varmışmış, bilgiyi aldığının onların bile haberi yokmuş falan filan
    bilmem gigabaytlarca bilgi gelirmiş, oda bunları analiz ediyormuş.
    o bilgileri tek başına analiz etse wc ye gidecek vakti olmaz adamın
    sözün özü fetöcü elvan aktaşın sözlerini gelip burada pazarladı durdu

4.  Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    herkes hayata farklı bakar, ülkeye de farklı bakar. bunun nedeni insanların yaşam içerisinde farklı olaylarla karşılaşmasıdır.. mesela devlet sadece sizin veya sizin gibi 10bin kişinin tapulu evine, bankadaki tüm birikimine el koysun ve ödemesin..!

power dan çok daha kötü şeyler düşünmeye başlarsınız. bu hemen olmaz ama aylar, hatta birkaç yıl geçince kesinlikle bu noktaya gelirsiniz..

insanlar esasen çok farklı değildirler , bana göre hiç farklı değildirler, bu anlamda çok kötü suçlar işleyen insanlarla , çok iyi kimseye zararı dokunmayan insan arasında hiç bir fark yoktur (temelde) hatta suç işleyen insan temelde çok daha iyi bir insan olabilir..

peki bu farklı koşulları , olayları kim yaratıyor? tabi ki İNSAN AKLI insan aklı tanrı aklından kopuş sürecinde ne yapacağını bilmiyor, deli danalar gibi ortalıkta d olaşıyor, kafasına göre kurallar koyuyor ve çoğu zaman kendi koyduğu kurallar ile çelişiyor.

power ne yaşadıysa bilmiyorum böyle davranmasının temelini bu oluşturuyordur.

saygılar,
    çok güzel dile getirmişsiniz ancak bu mantıkla..

suç, ceza gibi kelimeleri lugatlardan, din, hukuk kitaplarından silmek, yasalardan çıkarmak, cezaevlerini bir an önce boşaltmak gerekmez mi..

tanrı aklından kopup yasa koyma sözünüz çok tartışma götürür. tanrı kim, akıl ne, akıl mı tanrıyı yaratmış tanrı mı aklı.. uzun mevzu. yeri de burası değil malesef yoksa zevkli bir tartışma olabilirdi.

saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    can yücel'in bir sözü vardı burada yazılmaz! 24 hazirandan sonra böyle,bu halk bunu istiyor. isteyen yanlış anlayabilir,beni İLGİLENDİRMEZ !
    ben yazayım o sözü.. "tanrım.. çeşit çeşit kullarını s..eyim"..

bu söz bir rivayet bildiğim kadarıyla.. ama can yücel'in şu dörtlüğü teyitli..

İnsanlar vardır; çeşit çeşit, tip tip.
    Her biri başka bir karaktere sahip.
    Görmeli, incelemeli, doğruyu bulmalı.
    Her şeyden önemlisi insan, önce insan olmalı...
    .
    .
    şu anda içinde bulunduğumuz bu mezbelenin müsebbibi olarak gördüğüm koyun sürüsünden, kendi suçları olmasa da cehaletinden, at gözlüklerinden, dogmalarından, fırsatçılıklarından, iki yüzlülüklerinden ben de nefret ediyorum, çok kızgın ve kinliyim. ben de istiyorum burunları sürtsün, ve hatta k.çlarında patlasın. aynı gemide falan da değilim. 10 küsur sene önce onlar attı beni gemiden.

ama...

izmir'den arsa alma muhabbetine.. yunan gelirse hukuk tanımaz anlamında laf etmek nedir yahu?

"memleket batsın umurumda değil" ne demek.. şiraze kaymış, yanlış anlaşılabilir eleştirisine "isteyen yanlış anlayabilir,beni İLGİLENDİRMEZ" ne demek?

herneyse bunu polemik haline getirmek gibi bir niyetim yok. daha da cevap yazmam. sen gönlüne göre devam et. benimki (sanal) dost eleştirisi, tavsiyesi.. alırsın almazsın senin bileceğin birşey...

aklı evvel yeni bitmeler de atlamasın öyle her lafa sazan gibi.. kişiyi tanımadan.
    Son düzenleme : shorts; 30-08-2018 saat: 06:53.

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Meraktan aradım, bana bir lokasyon söyledi , o lokasyonda inşaat daha başlamamış. dedim ki hani bunlar bitmiş evdi, daha ,inşaat dahi ortada yok inşaatı yapamadan konkordatoya gidersen ne olacak?. Telefondaki aynen şöyle: Ne dediniz koroko mu? öyle bir lokasyonumuz bulunmamaktadır!!!!!!!!
    sorma rxpu benim amca oglu 30 yıldır kirada oturuyor artık gercektende ihtiyacı var eve 2 kilogram altın birikmtirmis calıstıgı bolgeye yakın konumda kampanyalı evlerden alim ben krediydi bilmem neydi anlamam dedi .neyse arastırdık ettik internetten fotograflara baktık daireyi begendi aradık dedik gelip gezelim su katı su konumuna gore alıcazona gore karar vericez adam demesinmi efendim fotograftaki ornek daire henuz insaatlarımız tamamlamadı insaat halinde diye ..diyorumya bircok mutahit battı ama bir o kadarı da uyanık gecinir cinsten hani bu kampanya 3 milyon konut stoku icindi ve tamamen bitmis 0 daireler icindi ...

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    bahri bugün farkettim ki bu iki tipte kendi aldıkları pozisyona göre konuşuyor. Hele Tufanda hafif bir uyanık tüccar tipi seziyorum.
    faiz artışı mı hadi ordan çok beklersiniz havasındaydı

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bloomda ovp show devam ediyor en 100 kez söylendi
    ne ovp ymis bahri ekonomik yaklasım paketinde ya da 100 gunluk planda acıklananlardan hangileri yapıldı aceba bugune kadar ? hani malum kanalda sunu yapıcaz bunu yapıcaz diye 1000 defa donuyor aynı haberler ama acıklandıktan sonra bugune kadar hangileri yapıldı hicbir haber yok ben mi kacırıyorum aceba ...ovp den ne bekleniyorsa artık ..onu yapıcaz bunu yapıcaz demekle olmuyor direk mevzuya girmekle somut ise baslamakla oluyor bu isler ..sunu yapıcaz bunu yapıcaz la olsaydı alınan bunca onleme ragmen dolar 3 gunde 6 dan 6.50 ye gelmezdi ..somut lazım somut

Sayfa 1050/1252 İlkİlk ... 505509501000104010481049105010511052106011001150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •