nede güzel özetlemiş yıllar önce2onur2 arkadaşım,bu güne dek yapmış olduğunuz tüm yorumları okuyor takip ediyorum..Öncelikle buralara bir hareketlilik getirip elinizden geldiğince bişeyler paylaşıp bizlere umut olmaya çalıştınız bu kıymetli gayretleriniz için teşekkür ediyorum..Ancak şöyle bir yorumlarınızın analizini yapacak olursak Printaş'ın geleceğine dair incir çekirdeğini dolduracak kadar olumlu bir çıkış ışığı göremedim ..Hep geçmişi harmanlayıp önümüze seriyorsunuz ki beyin yorgunluğundan başka çözüm adına arpa boyu kadar yol almış değiliz..Ali bey ,Ali bey,Ali bey başka bişey yok...Ali çavuşoğlu dürüst bir insan değil bu konuda adını şanını sağır sultan bile duymuş vatandaşlar geçtiği sokaktan dahi geçmiyorki bizide dolandırır diye ki bu şahıs son mahkemede Hakim Bey'e ve mahkemeye katılan yatırımcı arkadaşlara söz vermişti borsaya döneceğine dair peki bu güne kadar böyle bir girişimde bulundumu yada açıklama yaptımı yok o zaman Ali çavuşoğlu ve kardeşlerinin yaptıkları yapacaklarının referansıdır yani bu dolandırıcıda bişey beklemeyin derim..Ben Ali çavuşoğlun'a ,Faik Ulutaş'a,Latif ve Yaşar Ünal'a,Şevket Aksoy ve Ragıp Aslan'a,Rıza Kutlu Işıklar'a,Mücahit Ören'e vb.dürüst olmayan yatırımcıyı dolandıran şirket sahiplerine kızmıyorum ben Devletimizi yönetenlere ve Spk'ya kızıyorum bizim başımızı bu hırsız işadamı kılıklılara başımızı tuttuğu söğüşlettiği için..Malümunuz devlet yöneticilerinin mağdur k.yatırımcı diye bir kaygıları asla olmamıştır tam 17 yıl oldu siz bizleri rahatlatacak çözüm açıklaması duydunuzmu spk ve devlet yetkilileinden..O yüzden net bir gelişme olmadıktan sonra içi boş varsayımlarınızı yazmasanız daha hayırlı olur düşüncesindeyim..Beni yanlış anlamayın lütfen yorumlarınıza sadece iyi niyetle ve yapıcı yaklaştım,sevgiler..Tüm Çbs Printaş mağduru arkadaşlarımıza selamlar..
Yer İmleri