istediğin kadar demogoji goygoy yap,para gideceği yeri bulur.ve şu an gideceği yer TL değil.tüm serbest piyasa ülkelerinde kambiyo serbesttir istediğin kadar alır satarsın kimse karışmaz.ama bu ülkelerde yerel para harici anlaşma yapamazsın,yasaktır. ama ne hikmetse bizde YİD proje anlaşmaları döviz üzerinden yapılır.ve aynı bozuk kafalar şu an dövize düşmanlık yapıyor mesela dolar tutan vatan haini/terörist oluyor.
sırbistan tercihim.AB'ye girecek zaten yakında. güvenilir.
Unicredit Serbia
Belgrad'da pasaportla açılabiliyor.
syg.
https://www.unicreditbank.rs/en/pi/s...&period=months
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
dijital para olayı çok riskli, parayı geri döndüremeyebilirisniz. tether falan da hikaye olur. ben şimdi bir sanal para çıkarıp dolara eşit desem, milletin dolarlarını alıp sanal para dağıtsam nasıl olur? benim sanal para sattığım kişi, ileride sanal parasını satacak adam bulamazsa ne olacak?
Yillar evvel Anadolu Hayat bana bir satis temsilcisi gondermisti, ben istememistim ama kiramamistim.
Bana bir sunum yapildi..
Ne zaman bana dediler ki fon yonetimi gideri kesintisi getiri uzerinden degil de toplam fon buyuklugu uzerinden kesilecek dur tamam yeter dedim ve adami gonderdim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri