Sayfa 106/537 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 4345 madde; 841 - 848 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ben bu işin peşine düşeceğim arkadaşlar! ben artık her türlü ihtimali düşünmeye başladım (Örn: Binbar Gıda ile arasındaki borç belkide anlaşmalı!) Halka açık Şirket ve SPK konusunda uzman bir avukat bulacağım! Zaten yıllardır hukuk sektöründe çalışıyorum! Birlikten kuvvet doğar. Destek olmayan isteyen özelden dm atabilir

2. Buradan Kemal Zorlu ya tavsiyem.
    2023 seçimlerine kadar süreci uzat.
    merkez bankasını bağımsız yöneten bir başkan
    geldiğin de piyasanın gereklerini yerine
    Getirdiğinde benim kanım dolar 7-8 aralığına geri çekilecektir.
    7 liradan borcu ödemek demek
    Var olan borcun yarısından kurtulmak demektir.

3. Bu borç hikaye oyun... 10 yıldır neden almadı... Hepsi bir kurgu bence

4.  Alıntı Originally Posted by ss.kose Yazıyı Oku
    Buradan Kemal Zorlu ya tavsiyem.
    2023 seçimlerine kadar süreci uzat.
    merkez bankasını bağımsız yöneten bir başkan
    geldiğin de piyasanın gereklerini yerine
    Getirdiğinde benim kanım dolar 7-8 aralığına geri çekilecektir.
    7 liradan borcu ödemek demek
    Var olan borcun yarısından kurtulmak demektir.
    İstinaf mahkemesi kararları en az altı ay sürüyor. Ayrıca istinaf mahkemesinin verdiği kararlar temyiz edilebiliyor önümüzde uzun bir yol var 2023 geçer gibi tahminimce 2024 de sonlanır…

5. .................................................. ....................

Alıntı Originally Posted by Melasis61 Yazıyı Oku
    İstinaf mahkemesi kararları en az altı ay sürüyor. Ayrıca istinaf mahkemesinin verdiği kararlar temyiz edilebiliyor önümüzde uzun bir yol var 2023 geçer gibi tahminimce 2024 de sonlanır…
    Sadece İstinaf'a gidilmesi icra takibini durdurmaz diye biliyorum. Borç karşılığında teminat göstermesi lazım

7.  Alıntı Originally Posted by mippek Yazıyı Oku
    Sadece İstinaf'a gidilmesi icra takibini durdurmaz diye biliyorum. Borç karşılığında teminat göstermesi lazım
    istinafa giderken başvuru yapacak, Tehir-i icra talepli yapacak, başka deyişle ; icranın geri bırakılması talebi. toplam borç + 3 aylık faizi ( bunu icra müdürlüğü hesapyacak) kadar para yatıracak ya da ederi bunu karşılayacak bir mülkü teminat gösterecek. İstinaf onarsa alacaklı teminatı alabilir, paraysa çeker, mal ise satışa koyup alır . İstinaf bozarsa teminat iade edilir. .bozarsa devamı için bozma sebebine göre olasılıklar var. İstinaf 60 gün içinde karar verir. vermezse alacaklı hemen parayı alamaz, borçlu 30 gün ek süre ister. Bu miktar paralarda durum farklı, 60 günü beklemez.

8.  Alıntı Originally Posted by NoFeArx Yazıyı Oku
    Ben bu işin peşine düşeceğim arkadaşlar! ben artık her türlü ihtimali düşünmeye başladım (Örn: Binbar Gıda ile arasındaki borç belkide anlaşmalı!) Halka açık Şirket ve SPK konusunda uzman bir avukat bulacağım! Zaten yıllardır hukuk sektöründe çalışıyorum! Birlikten kuvvet doğar. Destek olmayan isteyen özelden dm atabilir
    Ben varım yönetimden azlini isteyelim o zaman şirketle alakası kalmaz.bir avukat arkadaşıma bahsettiğimde onun ilk söylediği bu olmuştu bendede anlaşmalı nahçfizin çıtı çıkmadı. Ama bunu yaparsak şirketin başına kim geçecek önemli olan burası

Sayfa 106/537 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •