Sayfa 106/1003 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Viop XLII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu yanlış kararlar , bence amaç belli gitsekte , gelene kımıldayamayacağı EKONOMİ bırakmak.

Gün sonunda ticaret durursa kime ne faydası olacak?
    Akıllarında sadece şeytanlık var...Gidecekleri belli olduğu için amaç enkaz bırakıp daha sonra bak bunlar ekonomiyi mahvetti deyip yeni gelecek iktidarı zora sokmak ve erken seçime zorlamak..
    2 ay önce bunu biri dile getirmişti ve bana da çok mantıklı gelmişti. Hızlanan talan, ard arda orman felaketleri, göçmenlerin hızlıca sorgusuz sualsiz vatandaş yapılması tesadüf mü sence

Halk soyulurken başını kim tutuyor..
    Ağızlarından vatan millet beka Sakaryayı bırakmayanlar....
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu yanlış kararlar , bence amaç belli gitsekte , gelene kımıldayamayacağı EKONOMİ bırakmak.

Gün sonunda ticaret durursa kime ne faydası olacak?
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. İç minnaklara el attılar,bu dış mihraklarnan uğraşmaktan daha zor dur diye düşünüyorum. inlerine girecekler heralde
    Hamdım Piştim Yandım

4. TCELL digital banka kuruyormuş, borsaya çok etki etmedi.

Kendi Kredi kartı ve POS'unu çıkarıp fatura tahsilatı ve e-ticaret işine girebilir.

Bankalar yüksek komisyon alıyorlar.

>>>>

Sermayesinin tamamına sahip olduğumuz bağlı ortaklıklarımızdan Turkcell Finansman A.Ş.'nin %99,96'sına, Turktell Bilişim Servisleri A.Ş., Turkcell Satış ve Dijital İş Servisleri A.Ş., Turkcell Teknoloji Araştırma ve Geliştirme A.Ş. ve Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin ayrı ayrı %0,01'ine sahip olacağı, bireysel ve kobi segmentlerinde müşterilere hizmet sunacak olan dijital banka şirketinin kuruluş izni için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK)'na 27 Haziran 2022 tarihinde başvuruda bulunulmuştur.

Şirketin, 1.000.000.000 TL tutarında başlangıç sermayesi ile kurulması planlanmaktadır. Kuruluş izninin alınması sonrasında, gerekli altyapı ve organizasyonun tamamlanması ile BDDK'ya faaliyet izni başvurusu yapılacaktır. Şirketin faaliyete geçmesi, söz konusu faaliyet izninin temin edilmesi halinde gerçekleşecektir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Bigşort abi sen bana seans sonunda bişii sorucaktın, unutmadan sor merak ediyorum,
    gece seansına lönk mü girecen diye sorucan
    Hamdım Piştim Yandım

6. Akşam pazarı da yaptı size hadi yine iyisiniz

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bugun ABD açılışına kadar hacime oynarlar.
    indir bindir , 17.00 dan sonra gelecek hesap ne o önemli.
    2-3 gün sindirme oynaklıkla geçer bana göre.
    Beklediğimiz gibi bir oyun hesap çıktı.
    güzel bir gündü ,
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bigşort abi sen bana seans sonunda bişii sorucaktın, unutmadan sor merak ediyorum,
    gece seansına lönk mü girecen diye sorucan
    Senin de kaset var mı

Sayfa 106/1003 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •