Sayfa 106/1069 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 8545 madde; 841 - 848 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Bu saat nerden ayarlanıyor bulabilsem 30 ileri alıcamda neyse şimdilik idare et.

2.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Bu saat nerden ayarlanıyor bulabilsem 30 ileri alıcamda neyse şimdilik idare et.
    2onur2 bence boş ver saati ileri alma bence doğal içinden ne geliyorsa paylaş en azından print aş zedelerin öyle böyle hayal de olsa açılması gereken sitesi belki bir gün açılır.açılmasada kaybedecek neyimiz varki zaten kaybettik ... yarın şafak 30

3. Sağol desteğin için söylüyecek kelime bulamıyorum varol.

4. belki birgün iyi bir haber yakalariz içimizden biri paylaşırsa hepimizin yüzü güler..

5. İnşallah umutlarımız hiç bitmesin.

6. Yine aynı muhabbet.ne yani onur yazarsa bize ne zararı olacak . açılacak beklentiniz varsa yazarsınız ki benim beklentim var onun için zaman zaman bende nacizhane bi şeyler yazarım .yok bi beklentim yoksa açılacağına inanmıyorsam yazmam aklıma geldikçe ne yazılmış diye kontrol ederim.ki vaktinde rabak aklıştım hiç bir beklentim yok sayfası bile yok.ama ben hergün printaş sitesini en az 2-3 defa kontrol ederim.birde hisse zaten kapalı yazılanın kime ne zararı var.

7. Varya bir ata sözü..."BİR UMUTTUR YAŞAMAK"

8. Sonunda şafak 30 oldu.2004 yılında ÇBS grubundan Printaş'ın
    varlıklarını da devralan Sun Chemical, böylece likit pazarındaki üstünlüğünü daha da güçlendirirken,
    yayıncılık pazarında da çok önemli bir yer elde etmiş oluyordu. 2010 yılına kadar Gebze ve Çiğli'deki
    fabrikalar iki ayrı şirket halinde faaliyet gösterirken, o yıl tek isim ve tek firma adı altında, Sun
    Chemical altında birleşmişlerdi. Son olarak Aliağa fabrikası da bu yapıya katılmış oldu.

Sayfa 106/1069 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •