Originally Posted by
temettü2023
tebrikler hocam. yıllardan beri her ay aynı hisseyi mi aldınız acaba ? rica etsem yatırım hikayenizi biz genç kardeşlerinizle paylaşır mısınız ? belki dersler çıkarırız bizlerde. syg

Originally Posted by
Tasarrufcu
Merakla bekliyoruz.
Böyle uzun vade yatırım yapan kişilerin hayat hikayelerini paylaşması bu başlıkta bizler için çok faydalı oluyor
Teşekkürler;
Öncelikle 2008 küresel krizden çıkışta yükseliş olarak vermiş olduğu olumlu tepki nedeniyle bunu seçtim....
Fiyat, Bilanço (Temel Analiz ), taktanın bir hikayesinin olması, Taktayla ilgili piyasa iştahı ve Türkiyenin tanınmış sanayici ailelerinin kurucu ortak olması senetle ilgili risk iştahımı doğurdu.
Yukarıda belirttiğim hususlar aslında borsa da işlem gören herhangi bir takta için geçerli araştırma yapma nedenidir.
14,50 seviyesini haziran 2010 tarihinde gördüm bunda... seans salonundaki kıza verelim bunu dgate alalım dedim..abi napıyon bu uçacak, kaçacak şöyle olacak böyle olacak derken....bundan kurtulamadık...gördüğü göreceği en yüksek seviye 14,70 oldu.ondan sonra düştükçe düştü....Anlayacağın upuzun vadeli yatırımcısı olduk taktanın..ister istemez.
Aslında o sıralar hangi taktayı (Aklımda kalıpta portföyümden geçenler: Halkbank, TTKOM, TÜPRAŞ, Nugyo, İşfin, izdemir, dgate, adel, asuzu, cocacola, alkim, tekstilbank, vakfin, beşiktaş, fener, tire, reysaş, kardemirlerin B si, dardanel, vb.) alsan kısa sürede 1-5 yıl arası zengindim. hele en çok alkime yanıyorum bununla onun arasında tercih yaptım bunu tuttum. hapıda yuttum.
Anlayacağın ahırda güzelim kısraklar varken biz gitmişiz bu sütçü beygirinin alnından öpmüşüz. bundan sonra 10 sene önceki beklentiyle devam buna.
Hikaye uzun...siz yatırım konusunda ilk paragrafta belirttiğim hususlara dikkat edin...
Çünkü bu alemde ilk önce paranı sonra aklını alırlar...en sonunda da donunu alırlar.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.
Yer İmleri