Sayfa 1062/1078 İlkİlk ... 6256296210121052106010611062106310641072 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 8,489 - 8,496 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. Şimdi size bir soru sorayım herkez cvp verebilir 2 milyon tl keş nakitiz olsa hisse alımlarıni nasil yaparsıniz 7 8 hisseye bolermisiniz ? Yoksa hurraaa 1 tane hisseye dalarmısiniz ? Yoksa vadeli viop tarafında cabucak zenginmi olmaya calışırsiniz?

Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Şimdi size bir soru sorayım herkez cvp verebilir 2 milyon tl keş nakitiz olsa hisse alımlarıni nasil yaparsıniz 7 8 hisseye bolermisiniz ? Yoksa hurraaa 1 tane hisseye dalarmısiniz ? Yoksa vadeli viop tarafında cabucak zenginmi olmaya calışırsiniz?
    Kendi adımıza cevap veriyoruz: "2 milyon nakitimiz olsa, borsada ne işimiz var ?" diyoruz ve kaçıyoruz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,057
    Şimdi size bir soru sorayım herkez cvp verebilir 2 milyon tl keş nakitiz olsa hisse alımlarıni nasil yaparsıniz 7 8 hisseye bolermisiniz ? Yoksa hurraaa 1 tane hisseye dalarmısiniz ? Yoksa vadeli viop tarafında cabucak zenginmi olmaya calışırsiniz?
    Amaç zaten o 2 milyonu yapmak . çünkü zaten 1 milyon cepte dermişim
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

4.  Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Borsanın alternatifi yok 500 nakitte fon kalanı eşit en az 5 hisse yapardım

5.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Kendi adımıza cevap veriyoruz: "2 milyon nakitimiz olsa, borsada ne işimiz var ?" diyoruz ve kaçıyoruz
    Abicim nereye kaçıyoruz😊herkez zaten biryerlerden kaçıp bu topikde toplanmıyoruzmu? Kimisi hanimdan kimisi işten kimisi stresden kimisi elindeki tl ile para kazanma derdinde şahsen 2 milyon nakitin 1 milyonu kesin faizde park ederim diger kalani bölerim 10 15 farkli hisseye karda olanlari satar kazandıklarımla temettu hissesi biriktiririm 2 ci emeklilik için haa baktim cokmu kazandim karavanla altini ustune getirrim memleketin 😊

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,057
    Abicim nereye kaçıyoruz��herkez zaten biryerlerden kaçıp bu topikde toplanmıyoruzmu? Kimisi hanimdan kimisi işten kimisi stresden kimisi elindeki tl ile para kazanma derdinde şahsen 2 milyon nakitin 1 milyonu kesin faizde park ederim diger kalani bölerim 10 15 farkli hisseye karda olanlari satar kazandıklarımla temettu hissesi biriktiririm 2 ci emeklilik için haa baktim cokmu kazandim karavanla altini ustune getirrim memleketin ��
    Vosbağa alyel ablamız ın işi var belli ki
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

7. Soryy alyel hanım☕

8. Namık Kemal geldi aklıma

Sayfa 1062/1078 İlkİlk ... 6256296210121052106010611062106310641072 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •