Bi de ne iş yaptıklarını öğrensek nippon var sun var çks düngördü firmaları saymıyorum izoguard erkurt yalıtım sektörü otoboyalarında bir patlarsa sun konusu gölgede kalır oto sektöründe yüzde 73 ihracat var bizim şirket faalde kendine biz hayal kurmaya devam elbet biri kırmızı düğmeye basacak .
2010 otomobil ihracat geliri 16 milyar dolar
2024 geliri 37 milyar dolar.
17 Ekim'de olacağını anladığım davanın aslında tarihi 7 Ekim'deymiş. Bu gün görülen dava bilirkişi incelemesi için 20 Ocak 2026, saat:10.40'a ertelendiğini öğrendim.
İçi boş mu, dolu mu bilinmez ama Ali bey Malî durum belgelerini mahkemeye göndermiş.
ÇBS PRİNTAŞ OTO BOYA VE GEREÇLERİ SANAYİ A.Ş YÖNETİM KURULU KARAR!
Toplantı Tarihi
Karar No
Toplantıya Katılanlar
27.09.2022
2022-01
Ali Eşref ÇAVUŞOĞLU, Orhan ÇAVUŞOĞLU
Burhan ÇAVUŞOĞLU
Yönetim Kurulu Toplanarak aşağıdaki kararı almışlardır.
SERMAYE PİYASASI KURULU'NUN SERMAYE PİYASASINDA FINANSAL RAPORLAMAYA İLİŞKİN ESASLAR TEBLİĞİ'NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNÜN 9.MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANI
a) Şirketimiz, 23.01.2013 tarihinde 28537 sayı ile Resmi Gazetede ilan edilen 2012/4213 karar sayılı Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Bağımsız Denetime Tabi olmadan Vergi Usul Kanunu Çerçevesinde hazırlanan 2019,2021 ve 2021 dönemlerine ilişkin finansal tablolann tarafımızca incelendiği,
b) İşletmedeki görev ve sorumluluklı alanlarımıza sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde finansal tabloların önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama veya açıklamanın yapıldığı tarih itibariyle yanıltıcı olması sonucunda doğabilecek herhangi bir eksikliğin içermediğini,
c) işletmedeki görev ve sorumluluk alanlarımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde yukarıda belirtilmiş olan ilgili tebliğ uyarınca hazırlanmış finansal tabloların, işletmenin aktif, pasifleri, finansal durumu ve kar/zararı ile ilgili gerçeği dürüst bir biçimde yansıttığını
Beyan ederiz.
Bu açıklamadan farlı olurmu ne dersin 3 yıl geçti
B şıkkında olduğu gibi açıklama olmaz umarım
2015 .2.ci ayında mahkeme 5yıl boyunca açıklama yaptı ve sonunda iflas ertelemenin reddine karar verdi burda eksik olan kayyumların görev süresi ile ilgili kayyumları atadı ama görevden almayı unuttumu diyeceğiz soru işaretleri çok elbet birgün bir açıklama yapılır.
2014-2015 Bağımsız denetim raporuda kayyumların gözetiminde yapılmıştı.
Çok haklısınız, aldığım haberleri paylaşıyorum. Aslında şirket gerçekten çok varlıklı. Belki bunu yatırımcılarla paylaşmak istemiyorlar.
Şirket sahipleri hep oyalama tarafını tercih ediyorlar.
Gerçekten şirket hiç iyi yönetilmiyor. Yatırımcılara güven vermiyorlar. Karşılıklı güven olsa, dürüst olsalar herkes kazanacak.
Yarın yeni bilgi alabilirsem paylaşırım.
Kimseyi üzmek istemem.
Bende 34.000 lot var. Ben de sizin gibi bekliyorum. Yıllar geçti.
Devlet burada şirket iflas etmediğine göre yatırımcıların haklarını niçin korumuyor? Hukuk içinde kılıflı vurgun.
Bu karar 2018 yılında 2018/11597 sayılı yeni bir karar ile yürürlükten kaldırılmıştır.
KGK
Yani 2012/4213 sayılı Karar artık fiilen uygulanmaz
bağımsız denetime tabi şirketlerin belirlenmesinde 2018’de yürürlüğe giren yeni Karar esas alınır.
KGK
Yer İmleri