Yıldız ortak ile en son özelden yazmıştık. Ben olsam halk alır beklerdim dedim. Sonra gören olmadı.
Bu arada halkbank 5,37 üstü rakam kesinlikle güvenli. Ama sıfırdan bir yatırımcı için, bankalarda yabancı satışı, işc ye el konulması, halkbank tahsisli veya halkbank abd cezası gibi konuları bugünün fiyatları ile karşılaştırdığımızda İŞC 60 kademe avantajlı gibi duruyor. Bende devletin bu banka için ne yapacağını merak ediyorum. Düşünülenden kötüde olabilir, iyide olabilir. Renksiz bir durum. Sadece biraz hafifletici bir neden var, işde o da bu 60 kademe geride kalması, yani devletin yapacağını fiyatlamış gibi bir hali var. İşc nin diğer bir özelliği ise tanınmış bir senet, kırkkat yabancı satsa bile. Vefaat eden çalışanların yada vefaat eden borsa yatırımcılarının çocukları yada torunları tarafından dahi alınabilecek bir senet. Özel bankalarda yapı ve garantiye daha az güven var. Akbank sanki swap olayında yakalanmış dediler. İşde TRL kredi almış, sonra dolara dönmüş gibi duydum, ne kadar doğru bilmiyorum.
5 saatde izmitten antalya ya geldim. yurdışına satmak için 550 bin dolarlık makine aldım, sözleşme imzalanacak onu bekliyorum. sıcak çok fazla sanırım onun etkisi ile hayal görmek kapasite ile doğru orantılı artıyor.TAV çok güzel ama, onun için yazılanlar karşılık buluyor. Ben bilmem TAV'ı dün gece öve öve bitiremedik.
![]()
Polho 2,53, çok cirkin güzel türkcemize uymayan bir adı varü kim koymuş bunu, borsaya acıyorsun, daha güzel göze hitap eden bir isim bulsana, ne demek bu POLHO, 2,53 lirada. 2,75 3 gibi gibi rakamlar zaman içinde mümkün görünüyor.
Dolar ilk tepkisini 6,85 de verdi gibi. Daha kademeli olarak bu tepkiler devam edebilir. Buradan 7 veya az üzeri gibi bir rakama çıkması doları bitirir. Beklenen ise kademeli oalrak 6,8 6,7 veya belki belki 6,6 zor ihtimal ile dip yapması. Ben 6,750 gibi bir yerde dip yada yatay yapacağını düşünüyorum. sonrası malum.
O polho dedigin zamazingonun piyasa degeri Sulun kadar olmus nerdeyse. 100'de bile degil her ne ise artik.
Anladigim kadariyla sen ne kadar hurda teneke ile ilgili sirket varsa giriyorsun KD.
Anadolulu Alp diye bir arkadas vardi, onun da oto tamircisi oldugunu zannetmistik. Bir balata, bir fren bir tekerlek sirketi aliyordu.
Yer İmleri