Sayfa 108/1004 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 857 - 864 arası.

Konu: Viop LIII

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    anlıyor anlıyor da işine geldiği gibi anlıyor.... lafı kıvırtıyorsun, kıvırtıyorsun da karşında , angara pavyonundan halay çekerek çıkmış, tarla parasını masada cikcik alevin iki cilve bol kaş göz oynatmasına bırakmış reşit emmi yok yani...
    est.. hocam

öğrenmek için sormuşdum

https://youtu.be/e0CFHr-cGps

Bir ileri seviyesi de Cihangir.

Sent from İPhone 16 Pro Max

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    a harfi sıfır veya birdir demedim. lafı çarpıtma... a harfi ya sıfır ya da bir değildir dedim.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Ben tarz olarak Sütbıyık böyle canlandı kafamda o yüzden paylaştım, bir sürü şey söylüyor ama ben bağlantı kuramiyorum

hmmm bende evrimi çürütmeye çalışıyorsun sandım

şanslı oyuncuyu rhat bırak herkes kendi olduğu gibi takılıyor işte.

hem sanaldan aşk olmaz

ben denedim sanaldan olmadı...zamanında.. adınıda msnnur koyacaktık asdas... çocuğum oluyordu az daha

neeeee

hem bütün bunların viopnan alakası ne

ariston abinin şuan duvarı davul gibim gümbür gümbür vuruyordur bizi okudukça

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Ben tarz olarak Sütbıyık böyle canlandı kafamda o yüzden paylaştım, bir sürü şey söylüyor ama ben bağlantı kuramiyorum

moruk forumda olsaydı , gerçi onun da forum yazılarını hiç anlayamazdın da , iyi saatlerinde olduğu zaman lütfeder de üşenmezse yazdıklarımı tercüme ederdi... tavuk çiftçiliği ve maliyetleri topiğini kurcala...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sen dediğimi anlamak istemiyorsun ki bizim muhabbet Cihangirle Vedonun ki gibi oluyor işte. Sen Cihangir ben Vedo, Emlak ta berber [emoji23][emoji23]

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hmmm bende evrimi çürütmeye çalışıyorsun sandım

şanslı oyuncuyu rhat bırak herkes kendi olduğu gibi takılıyor işte.

hem sanaldan aşk olmaz

ben denedim sanaldan olmadı...zamanında.. adınıda msnnur koyacaktık asdas... çocuğum oluyordu az daha

neeeee

hem bütün bunların viopnan alakası ne

ariston abinin şuan duvarı davul gibim gümbür gümbür vuruyordur bizi okudukça
    Ariston abi bile kaçtı ne diyor bu manyaklar diye.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    felsefi olarak bakarsan , zamanı nötr aldığında (koşul), borsada bir hissenin fiyatı düşüyorsa çıkması içindir, çıkıyorsa da düşmesi içindir. bunu anlamlandıranlar borsadan servet kazanır. zor olan da anlamlandırabilmek ve bu kişiye özel yorum gerektirir, genel geçer evrensel değerlerin o yoruma katkısı sınırlıdır.

koşulu unutma !

Sayfa 108/1004 İlkİlk ... 85898106107108109110118158208608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •